Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

Moj tim je najbolji :fantom:

Ivanovic, Volkot, Erera, Nasri, Kosta.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ааааааааааааа!

Posted

Не верујем да Шурле, Ламела, Сигурдсон и Навас могу да прораде истовремено. У регуларном тиму бих пристао само на једног од њих (тренутно немам ниједног), пошто они продају наду а не гарантују поене. Али, ако прораде, биће ћао тути. Што се, је ли, може рећи за све наше изборе, зар не?

jeste, istina. ja sam uglavnom gledao da rizik oko startovanja svedem na najmanju moguću meru (mada, eto, pojma nisam imao da se priča o Bonijevom transferu) kad već nisam morao da se maltretiram oko izbora ovih 10+ igrača.

Ne znam kako covek, ali znam da je zena uzela.  :fantom:

uzela si ga a RVP je još bio slobodan? hrabar izbor :)

mada sad kad je postao kapiten, dobila si garantovanog startera u napadu MUFC, davaće taj golove. eto sad ni ja ne znam koga bih pre uzeo. sve u svemu, dobro je što sam birao 11. živ bi se pojeo da sam se zeznuo oko izbora nekog hevihiter napadača, a ovako mogu uvek da se vadim na lošu sreću.

Posted (edited)

Moj tim je najbolji :fantom:

Ivanovic, Volkot, Erera, Nasri, Kosta.

a jeste dobar draft, fakat. sad kad gledam, i tvoj i pantelijin su mi bolji od mog :D

koga si uzeo kad sam ti ja smakao Bonija?

edit. aha, Ereru. ok selekcija skroz. samo Uolkot da zaigra...

Edited by malkin
Posted

Чекај, бре, Малкине - свима хвалиш драфт а мени само пумпаш сумњу због Азара. Види ово:

Азар, Лалана, Џеко, Жиру... КРЕСВЕЛ!

Posted

uzela si ga a RVP je još bio slobodan? hrabar izbor :)

mada sad kad je postao kapiten, dobila si garantovanog startera u napadu MUFC, davaće taj golove. 

Aha, pre Runija su otisli samo Azar i Kosta. A izabrala sam ga bas zbog ovoga sto kazes. 

Posted

Чекај, бре, Малкине - свима хвалиш драфт а мени само пумпаш сумњу због Азара. Види ово:

Азар, Лалана, Џеко, Жиру... КРЕСВЕЛ!

ma i tebi je super draft, mada ja Lalanu nešto ne volim i ne verujem u njega. ali mož biti da je u pitanju glupava predrasuda. Kresvel je strouk of džinijus, što bi naš narod reko :D

kakva su sad pravila, jel ima to negde sažeto opisano? kad je taj septembarski draft (ili šta god to tačno bilo), šta se dešava u januaru--draft od nule ili samo delimičan draft?

Posted

Vi ste se i prosle godine cudili mojim pikovima Lukaku-YAYA-Bane pa ste mi na kraju gledali u ledja -_-

Posted

jbt, tek sam juče shvatio šta ti je u potpisu, cele prošle sezone gledam i čudim se :D

ja sam kopirao spisak u "notes" na fpl sajtu, da ne moram da kopam po forumu.

Posted

Da li se neko od starosedelaca ovog setio? :Hail:

Posted

jbt, tek sam juče shvatio šta ti je u potpisu, cele prošle sezone gledam i čudim se :D

:o

Ја сам за то да га бацимо у воду, па ако исплива да га спалимо а ако се удави да наставимо да причамо са њим.

Burn the witch!

Posted

Tako zelen a vec hoce da vodi glavnu rec. <_<

Posted

Samo se ti Dzone kurci sa ovolikim fontom, kad prodju 2 dodatna kruga ima da metnes Tahomu 3,5 <_<

Posted

Ma vidis da su mi spicevi nekim cudom boldovani, ne slusa me komp. Do septembra ce i to leci valjda.

Posted

:o

Ја сам за то да га бацимо у воду, па ако исплива да га спалимо а ако се удави да наставимо да причамо са њим.

Burn the witch!

Potpis, pecat.