Moća Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Moj tim je najbolji Ivanovic, Volkot, Erera, Nasri, Kosta.
malkin Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Не верујем да Шурле, Ламела, Сигурдсон и Навас могу да прораде истовремено. У регуларном тиму бих пристао само на једног од њих (тренутно немам ниједног), пошто они продају наду а не гарантују поене. Али, ако прораде, биће ћао тути. Што се, је ли, може рећи за све наше изборе, зар не? jeste, istina. ja sam uglavnom gledao da rizik oko startovanja svedem na najmanju moguću meru (mada, eto, pojma nisam imao da se priča o Bonijevom transferu) kad već nisam morao da se maltretiram oko izbora ovih 10+ igrača. Ne znam kako covek, ali znam da je zena uzela. uzela si ga a RVP je još bio slobodan? hrabar izbor :) mada sad kad je postao kapiten, dobila si garantovanog startera u napadu MUFC, davaće taj golove. eto sad ni ja ne znam koga bih pre uzeo. sve u svemu, dobro je što sam birao 11. živ bi se pojeo da sam se zeznuo oko izbora nekog hevihiter napadača, a ovako mogu uvek da se vadim na lošu sreću.
malkin Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) Moj tim je najbolji Ivanovic, Volkot, Erera, Nasri, Kosta. a jeste dobar draft, fakat. sad kad gledam, i tvoj i pantelijin su mi bolji od mog :D koga si uzeo kad sam ti ja smakao Bonija? edit. aha, Ereru. ok selekcija skroz. samo Uolkot da zaigra... Edited August 14, 2014 by malkin
Прслин Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 Чекај, бре, Малкине - свима хвалиш драфт а мени само пумпаш сумњу због Азара. Види ово: Азар, Лалана, Џеко, Жиру... КРЕСВЕЛ!
Tolaa Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 uzela si ga a RVP je još bio slobodan? hrabar izbor :) mada sad kad je postao kapiten, dobila si garantovanog startera u napadu MUFC, davaće taj golove. Aha, pre Runija su otisli samo Azar i Kosta. A izabrala sam ga bas zbog ovoga sto kazes.
malkin Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Чекај, бре, Малкине - свима хвалиш драфт а мени само пумпаш сумњу због Азара. Види ово: Азар, Лалана, Џеко, Жиру... КРЕСВЕЛ! ma i tebi je super draft, mada ja Lalanu nešto ne volim i ne verujem u njega. ali mož biti da je u pitanju glupava predrasuda. Kresvel je strouk of džinijus, što bi naš narod reko :D kakva su sad pravila, jel ima to negde sažeto opisano? kad je taj septembarski draft (ili šta god to tačno bilo), šta se dešava u januaru--draft od nule ili samo delimičan draft?
John Coltrane Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Vi ste se i prosle godine cudili mojim pikovima Lukaku-YAYA-Bane pa ste mi na kraju gledali u ledja -_-
malkin Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 jbt, tek sam juče shvatio šta ti je u potpisu, cele prošle sezone gledam i čudim se :D ja sam kopirao spisak u "notes" na fpl sajtu, da ne moram da kopam po forumu.
zoki Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 ja sam kopirao spisak u "notes" na fpl sajtu, da ne moram da kopam po forumu. Da li se neko od starosedelaca ovog setio?
Прслин Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 jbt, tek sam juče shvatio šta ti je u potpisu, cele prošle sezone gledam i čudim se :D ja sam kopirao spisak u "notes" na fpl sajtu, da ne moram da kopam po forumu. :o Ја сам за то да га бацимо у воду, па ако исплива да га спалимо а ако се удави да наставимо да причамо са њим. Burn the witch!
John Coltrane Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Tako zelen a vec hoce da vodi glavnu rec. <_<
pantelia Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Samo se ti Dzone kurci sa ovolikim fontom, kad prodju 2 dodatna kruga ima da metnes Tahomu 3,5 <_<
John Coltrane Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Ma vidis da su mi spicevi nekim cudom boldovani, ne slusa me komp. Do septembra ce i to leci valjda.
Tolaa Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 :o Ја сам за то да га бацимо у воду, па ако исплива да га спалимо а ако се удави да наставимо да причамо са њим. Burn the witch! Potpis, pecat.
Recommended Posts