Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

Ne dam Volkota!!!

Kolko sam se smejao jutros kad sam ukapirao koliko sam te smorio njegovim izborom :D Ono cekas, cekas, evo sad ce, jos malo, samo jos Moca iiiiiiiii qratz. :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tako i mene Nbg za Barklija. Jebeno ga u 48 krugova niko ne liznu i naravne ispred mene cao. 

Posted

Tako i mene Moca za Baneta.

Posted

Имам решење: Моћа да мени Банета, Џону да Волкота, онда се Џон и ја заменимо. :fantom:

Posted

GKs: Cech i Courtois  :cool:

BTW jebem ja malo mamu Murinju sto nas drka s golmanima!  :fantom:

Posted

Pa rekli Cehu da trazi novi klub.

kad to?

Posted

Наводно јуче, али мене новинари неће зајебати: док је у Челзију имам исти голмански двојац као и ти.

Posted

Jutros mi se odabrani igraci cine jos boljim nego sinoc. Sto je siguran znak da ce dvojica da se povrede, a treci ce da skupi tacno 76 poena, tj. po 2 za svako kolo.

Van Persie, Schurlle, Lamela, Sigurdsson, Navas, ne zvuci lose.

super si draftovao, mislim da mi se tvojih 5 najviše sviđa.

inače, otkrio sam rupu na saksiji: ipak je prilična prednost rano biranje jer tad odlaze 10+ igrači, tj najjači kandidati za ©. imaš RVPa, on pokida sezonu, niko drugi ga nema... ćao zdravo, ne vidim kako izgubiti (ok, treba ne ukenjati nedraftovani deo tima, ali to nije toliki problem).

otud sam malo doveo u pitanje Prslinovo (i moje) rangiranje Azara kao prvog pika. prošle sezone je donosio poene na manje od pola utakmica koje je igrao, to je klimavo za nekoga ko toliko košta i treba da bude redovan kapiten. doduše, ove sezone će izgleda imati pristojnog centarfora da pretvara njegove asistencije u golove, to bi moglo da pomogne.

Posted

Ломио сам се између њега и Јаје до последњег тренутка: не верујем да Јаја може да понови прошлу сезону али и са 30% лошијим резултатом је у топ три играча. Он своје поене далеко боље распоређује, док Азар пуца у рафалима и чешће изостаје због ротације. Али, Јаја ми није ни у једној комбинацији за регуларну лигу, док сам се око Азара много ломио. Сада, као са Кресвелом, могу лепо да се опустим и када развали да будем срећан због драфта а не да се нервирам због регуларне. Такође, узео сам га у првој сезони и захваљујући њему победио у х2х. ;)

Posted

ok je rezon skroz, ne mogu da kažem da si pogrešio. i ja očekujem dobru sezonu od Azara--mada imam zrnce straha kad je u pitanju rotacija sad kad su Fabregas i sve bolji Šurle u kombinaciji. samo mi se čini da prvi pik treba da bude neko kome mirne duše možeš da staviš © svake nedelje.

doduše, bez Suareza nema očigledne opcije: Aguero je prečesto kilav, Staridž takođe (a ima i CL na tapetu), RVP prilična nepoznanica posle prošle sezone, kao i Kosta. a kako čovek da uzme Runija pored živog RVPa? na kraju, da sad biram prvi, mislim da bih ipak birao RVPa. uvešće ga van Gal lagano u igru, nema da razmišlja o bilo čemu osim lige, tim je pojačan... pokidaće nas pantelia za koju nedelju, mmw.

Posted

Не верујем да Шурле, Ламела, Сигурдсон и Навас могу да прораде истовремено. У регуларном тиму бих пристао само на једног од њих (тренутно немам ниједног), пошто они продају наду а не гарантују поене. Али, ако прораде, биће ћао тути. Што се, је ли, може рећи за све наше изборе, зар не?

Posted

a kako čovek da uzme Runija pored živog RVPa? 

Ne znam kako covek, ali znam da je zena uzela.  :fantom: