August 13, 201410 yr Author Prsline al sam ti ga suknuo a? Posle ti samo Fei i onaj drugi neki rivali :P Страшно. Нисам се надао док није дошло до 46-7. пика. Чим си рекао да ризикујеш било ми јасно. Али добар је жреб, уједначени су тимови. Дуцца добио Јају, шта рећи друго. На крају ће ипак да одлучи Кресвел. :)
August 13, 201410 yr Tola sta se bunis kad te nije pomenuo vec samo Geia i Panteliu. Ma spominjao je negde kako mrzi Feija i mene. Sastavila tim za citavih 100. Pola tima doubtful.
August 13, 201410 yr Kako se sjebase ovi sto su uzeli golmane, a kurta ceka ko zapeta puska slobodan za sve. Ma kakav Kurta, Speroni će da pokida... edit: 96.5m, devet igrača igra kod kuće, prvo kolo je moje!!!! :0.6: Edited August 13, 201410 yr by zoki
August 13, 201410 yr mnogo mi se sviđa moj draft tim. nema šanse da bih ovo birao mimo drafta, ali uopšte nije tim za bacanje. biće zanimljivo.
August 13, 201410 yr Author Ma spominjao je negde kako mrzi Feija i mene. Тебе мрзим, а они су ми ривали.
August 13, 201410 yr Тебе мрзим, а они су ми ривали. Tako vec moze. Prinela sam zrtvu svom timu, spiskom za draft sam usmrtila ogromnog ruznog insekta. Zvala sam ga Prslin.
August 14, 201410 yr Jutros mi se odabrani igraci cine jos boljim nego sinoc. Sto je siguran znak da ce dvojica da se povrede, a treci ce da skupi tacno 76 poena, tj. po 2 za svako kolo. Van Persie, Schurlle, Lamela, Sigurdsson, Navas, ne zvuci lose.
August 14, 201410 yr Author Хоће неко да се мења? Нудим Џекана и Жируоа. Кресвела не дам ни за Рунија, захваљујући драфту сам успео да се натерам да га избацим из регуларног тима.