nautilus Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ne davaj im ideje. Oni se hrane paranojom. Ladno mogu zamisliti kako uvode kontrolne punktove, oklopna vozila na ulicama. - Vi bi da nas narod umre od ebole gospodo! Nije smesno!
Prospero Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Nego, Bog te jebo, sta bi bilo da nam se danas desi Variola Vera. Sa ovakvom drzavom, i ovakvim stanjem u zdravstvu. I ovakvim premijerom. Taman bi se rešili broja nezaposlenih.
Turnbull Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 (edited) Vasa da prizna da je otvorio temu samo da namami Prslina da se vrati. Edited July 30, 2014 by Turnbull
Прслин Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Вратио сам се ја одавно али се правим Енглез и постујем само на топицима о њиховом фудбалу. Овде сам дошао само да се поздравим са свима вама који нисте у малим, самодовољним и неповерљивим сеоским заједницама чији чланови радије пуцају на странце него што им дозвољавају да повраћају и крваре по њима, што ће рећи са свима који нису на ранчу неке секте у Тексасу или са мном у викендици негде у Шумадији.
akibono Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Ne davaj im ideje. Oni se hrane paranojom. Ladno mogu zamisliti kako uvode kontrolne punktove, oklopna vozila na ulicama. - Vi bi da nas narod umre od ebole gospodo! Nije smesno! aman, čitaš li novine pa jel se paranoiše sa 'groznicom nila' već mesec dana..... istina je da nije bilo na nivou vlade i PPa, ali je furano na dosta visokom nivou... imaćemo ebolu možda kad se nova rekonstukcija vlade pokaže ista kao stara... samo će da urade kopi-pejst imena bolesti malo 'presklipinga' sa googla iz meseca jula RAT KOMARCIMA Kako se Kraljevo brani od virusa zapadnKRALJEVO: Čovek zaražen virusom Zapadnog Nila!? "Spremni za groznicu zapadnog Nila"Infektivne klinike spremne za groznicu zapadnog Nila Infekcija virusom Zapadnog Nila očekuje se krajem jula Nije potvrđeno da su komarci u Srbiji zaraženi virusom zapadnog Nila Dva obolela od virusa Zapadnog Nila Virus Zapadnog Nila u prestonici Pacijent zaražžen virusom zapadnog Nila na vešštačkom disanju AKO LETUJETE U GRČKOJ, ČUVAJTE SE: Virus Zapadnog Nila u ...Prenose ga komarci U Srbiji zabilježen prvi slučaj zaraze virus U Pančevu vanredna situacija zbog komaraca koji prenose vir
ducca Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 (edited) Na CNN upravo ide Breaking News sa live snimkom iz helikoptera kako prevoze pacijenta sa ebolom u Emory univ. bolnicu u Atlanti. Koliko vidim nekoliko automobila kao obezbedjenje ambulantnog vozila, potpuno ociscen auto-put do bolnice, prilicno vanredna situacija. Pacijent je US doktor koji je zarazen u Africi, Kent Brantly, bila vec prica o tome kolko vidim sad na googlu. Edited August 2, 2014 by ducca
steins Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 (edited) Na CNN upravo ide Breaking News sa live snimkom iz helikoptera kako prevoze pacijenta sa ebolom u Emory univ. bolnicu u Atlanti. Koliko vidim nekoliko automobila kao obezbedjenje ambulantnog vozila, potpuno ociscen auto-put do bolnice, prilicno vanredna situacija. Pacijent je US doktor koji je zarazen u Africi, Kent Brantly, bila vec prica o tome kolko vidim sad na googlu. da ovo je vrlo čudan dogadjaj - postoje samo dva objašnjenja - prvo da žele iz prve ruke da posmatraju tok bolesti, što je prilično tanko, i drugo, da imaju nekakvu terapiju koju hoće da primene i da prate reakciju. Sva ostala objašnjenja se svode na teoriju zavere inače juče je Margaret Čen bila u Gvineji i rekla kako je rizik širenja medju širokim delovima stanovništva nizak. Otprilike je nešto slično govorio i Piot, lik koji je i otkrio Ebolu tamo 76te. WHO i dalje ne uvodi nikakve restrikcije na putovanja za razliku od USA koja je uvela ka Gvineji, Liberiji i Sijera Leoneu. Nama ostaje da vrtimo prste još 10-12 dana da vidimo kako će se završiti Nigerijska epizoda. Edited August 2, 2014 by steins
Roger Sanchez Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Pu, vaso, ukro si mi paničarski topik dok me nije bilo. A patemtirao sam ga!
fluffy Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Pre neku god provedoh na Infektivnoj metar dana, boli, vukli, većali... krajnja dg beše "svinjeća gripa"... čuveni "tamiflu" mi pomogao, al dok smo došli do šatro boljitka šes' x sam pomišljala na ebolu... o, tome šta je zapravo karantin, šta je "tamiflu agonija" pa dok ne padneš u stanje "ponovo jedem, hodam i ne bljujem" mnooooogo vode prožubori.... komparacija - izlišna, al saosećam, duboko... ovo sranje pratim od aprila i stresem se kad pomislim da leka nema... i na muku obolelih... bitan je i podatak da je od prvog slučaja 1976 - do danas, stopa smrtnosti u 90% slučajeva. Zaključak: tapka se u mestu, borimo se sa Šejtanom glavom i bradom... a, toliko aviona cirkuliše iz / u Afriku... kod nas pak pojačaše kontrolu na aerodromu http://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/ebola-pojacava-inspekcijski-nadzor-u-srbiji_507648.html ... kako mi se Tesla uskoro smeška ništa drugo mi ne preostaje nego da kupim jedno dva'es maski i nadam da mi niko neće kijati u lice, il poželeti da me pljune... Shodno temi ako me budu pitali - Koja društvena doktrina je ključno odredila vašu ulogu u vremenu čiji ste svedok bili? Odgovor će biti: nekjeglavanaramena!
Hippie Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 el diablo osvaja Ameriku.. jedan rog mu siri virus, drugi paniku
Malkmus Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 oftopik trivia: U Beogradu je, mislim, leta 1995. održan protest pod nazivom "Nećemo ebolu". Učesnici su zahtevali embargo na letove iz Afrike, ili tako nešto slično.
djili Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 ... kako mi se Tesla uskoro smeška ništa drugo mi ne preostaje nego da kupim jedno dva'es maski i nadam da mi niko neće kijati u lice, il poželeti da me pljune... ovaj, one obicne maske koje nose doktori preko nosa i usta sluze da zastite pacijenta od doktora a ne obratno. sad ne mislim da ces biti u blizini ebole, vise ako ce da kisu i kaslju oko tebe da se ne pouzdajes u te maske.
fluffy Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 (edited) ovaj, one obicne maske koje nose doktori preko nosa i usta sluze da zastite pacijenta od doktora a ne obratno. sad ne mislim da ces biti u blizini ebole, vise ako ce da kisu i kaslju oko tebe da se ne pouzdajes u te maske.ma znam, malo se šalih na svoj račun :) Edited August 3, 2014 by fluffy
Recommended Posts