Jump to content
IGNORED

Ljubav.

Caligula

Recommended Posts

Posted

danas video deku i baku koji igraju badminton u parku, ono, po sto godina imaju.

bilo mi nekako lepo za videti.

Posted

@Hippie; 

Samo za tebe, iz drugog ugla. Molim te, ovaj put bez suza. :sleep:

Imam druga (odavno mi smešno da kažem da mi neko drug il drugarica, jer drugovi i drugarice treba dostanu na maturskoj večeri, a umesto njih da na scenu izađu kolege i prijatelji, al šta ću, svi tako govore, pa i ja) znači imam druga malo mlađeg od mene, koji ima drugaricu više nego duplo mlađu od njega. Moj drug je sa mnom, a i ja sa njim, u dobrim odnosima, a sa njom je u intimnim odnosima, što znači i ona sa njim, al ne znači i sa mnom.

Moj drug i njegova drugarica koja nije meni drugarica mada ne znam zašto tu ne važi "prijatelj mog prijatelja je i..." (možda što mi drug, a ne prijatelj?) žive zajedno tri godine. I jesu i nisu u braku, venčani nisu, nerazdvojni jesu sem kad ona kaže da ovako više stvaaaarno ne može, pobaca u torbicu nekolko krpica i ode, a on telefonira svima iz imenika da javi da je presrećan i da mu svanulo što se lujka iselila. Zove da dođemo. Neko se i zajebe pa svrati. Drug izbedačen, pijan, neobrijan i jadan, trza se kad zazvoni telefon i zvono na vratima, a u međuvremenu, kad ništa ne zvoni, priča kako presrećan.

On njoj tepa "mala", ona njemu "debeli".

Kaže debeli: "Oće mala didemo na more a ja nem filera."

Kažem ja: "Pa šta misli sčim didete?"

Kaže on: "Pa ne zna ona da neam para."

Kažem ja: "Pa kako tri godine živite zajedno a to ne zna?"

Kaže on: "Pa čekam da mi isplate onu odštetu i uzimam kintu pod kamatu, tako da se uvek ima."

Kažem ja: "Pa što tako radiš? Kad ti i stignu te pare i sav se razdužiš i ništa ti ne ostane, štaš onda?"

Kaže on: "Jebiga vidim nešto tad, bitno da mala sad ne sazna."

Kaže on, ope:t "De da nađem jedno dvatri soma evrića šta ceniš?"

Kaže on, po treći put: "Da l dideš sa mnom kod Tufne da garantuješ da ću mu vratim čim mi stignu pare."

Kažem ja: "Da ne idem."

Drug se rastužio što sam ga izdala i izneverila, al ipak našo evriće, otišo smalom na more, osmog dana nestalo para, mala se naljutila što se nije obrijo za plažu, spakovala u torbicu tange, losione, kreme i mleka za sunčanje i otišla u hotel prekoputa, kod jednog druga kog je upoznala dve večeri ranije u kockarnici.

On se vratio kući i telefoniro nam da je presrećan što se oslobodio lujke, jebeš dvatri soma evrića, to kap u moru njegovih dugova, al zato sad slobodan i presrećan - neprocenjivo.

Mala juče stigla smora, deće-kuće nego kod druga, priča ispalio je morski drug kod kog se preselila kad se Debeli nije obrijo i plače, plače, plače... Potresno.

Drug zagrlio malu, “š,š,š, dođi ti kod tvog Debelog, pusti budalu”.

Ljubav.

ko na filmu.. te sirotinjske ljubavi su najbolje.... cak ni iz kockarnice nisu maznuli parice  :D misim, djaba; meni se sve tu neki balkanski tru romens prividza

supa slatka pricica

fala

Posted

Imam druga (odavno mi smešno da kažem da mi neko drug il drugarica, jer drugovi i drugarice treba dostanu na maturskoj večeri, a umesto njih da na scenu izađu kolege i prijatelji, al šta ću, svi tako govore, pa i ja) znači imam druga malo mlađeg od mene, koji ima drugaricu više nego duplo mlađu od njega. Moj drug je sa mnom, a i ja sa njim, u dobrim odnosima, a sa njom je u intimnim odnosima, što znači i ona sa njim, al ne znači i sa mnom.

Moj drug i njegova drugarica koja nije meni drugarica mada ne znam zašto tu ne važi "prijatelj mog prijatelja je i..." (možda što mi drug, a ne prijatelj?) žive zajedno tri godine. I jesu i nisu u braku, venčani nisu, nerazdvojni jesu sem kad ona kaže da ovako više stvaaaarno ne može, pobaca u torbicu nekolko krpica i ode, a on telefonira svima iz imenika da javi da je presrećan i da mu svanulo što se lujka iselila. Zove da dođemo. Neko se i zajebe pa svrati. Drug izbedačen, pijan, neobrijan i jadan, trza se kad zazvoni telefon i zvono na vratima, a u međuvremenu, kad ništa ne zvoni, priča kako presrećan.

On njoj tepa "mala", ona njemu "debeli".

Kaže debeli: "Oće mala didemo na more a ja nem filera."

Kažem ja: "Pa šta misli sčim didete?"

Kaže on: "Pa ne zna ona da neam para."

Kažem ja: "Pa kako tri godine živite zajedno a to ne zna?"

Kaže on: "Pa čekam da mi isplate onu odštetu i uzimam kintu pod kamatu, tako da se uvek ima."

Kažem ja: "Pa što tako radiš? Kad ti i stignu te pare i sav se razdužiš i ništa ti ne ostane, štaš onda?"

Kaže on: "Jebiga vidim nešto tad, bitno da mala sad ne sazna."

Kaže on, ope:t "De da nađem jedno dvatri soma evrića šta ceniš?"

Kaže on, po treći put: "Da l dideš sa mnom kod Tufne da garantuješ da ću mu vratim čim mi stignu pare."

Kažem ja: "Da ne idem."

Drug se rastužio što sam ga izdala i izneverila, al ipak našo evriće, otišo smalom na more, osmog dana nestalo para, mala se naljutila što se nije obrijo za plažu, spakovala u torbicu tange, losione, kreme i mleka za sunčanje i otišla u hotel prekoputa, kod jednog druga kog je upoznala dve večeri ranije u kockarnici.

On se vratio kući i telefoniro nam da je presrećan što se oslobodio lujke, jebeš dvatri soma evrića, to kap u moru njegovih dugova, al zato sad slobodan i presrećan - neprocenjivo.

Mala juče stigla smora, deće-kuće nego kod druga, priča ispalio je morski drug kod kog se preselila kad se Debeli nije obrijo i plače, plače, plače... Potresno.

Drug zagrlio malu, “š,š,š, dođi ti kod tvog Debelog, pusti budalu”.

Ljubav.

beta is strong in this one  :fantom:

Posted (edited)

Ima li života posle keksijeve reportaže?

edit posle 20 minuta! :ziga:

Edited by šarulja
Posted

ovih dana, pre tačno deset godina, prekinula sam vezu sa poslednjom osobom koja me je volela.

Posted

ja te volim :cry:

onda je vreme da se smuvamo konačno  :heart:

Posted

Šarulja da ne piše više ovde, pretužno je.  :cry:

Posted

Šarulja da ne piše više ovde, pretužno je. :cry:

A to što pt niko nije volo 9 godina je baš zabavno?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted (edited)

tičeru, zaboravio si opciju mog voljenja u toj jednačini tuge.

ništa nije tužno, ljubav je uvek lepa. samo nekima od nas retka.

edit. ne moš čovek ni jubilej da obeleži a da se ne zakomplikuje :D

Edited by pt 2.0
Posted

ljubav izokola, al direktno udara

u stomak

sa mučninom 

sa bez mučnine

zavisi šta se u glavi zamisli i međ pročitanim knjigama i međ odgledanim filmovima i međ policama supermarketa

baš kao u pripovesto od pre i onoj o maloj i debelom

i onoj iz prve dekade

Posted

Šarulja da ne piše više ovde, pretužno je.  :cry:

Izvini, sejlor, jesam kriva. Ne znam ni šta mi je do sad bilo; spontano sam se raspisala, odazvavši se predlogu pokretača topika, koga sam tad i poslednji put videla ovde. Očigledno mu ne odgovaraju moji prilozi, al' ti si bar bila poštena pa to i rekla. :D