hoffnung Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 ovaj topic je namenjen makro fotografiji i obuhvata sirok spektar makro motiva. osim bubica i cveca, vrslo su dobrodosli ekperimenti na ovom polju. neko kao pravilo, neka bude da se sve svodi na makro mod, tj. da ima taj "minijaturan" momenat. sta god da je u pitanju.
hoffnung Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 super rasejani sto si probio led! pauk skakac, pre neki dan sam ga primetio na jednoj dasci. za one koji ne znaju, ovaj pauk je vrlo sicusan, ali neverovatno smesan i simpatican. ovo nije najmanji kojeg sam video. pronaci cu tu fotku gde mi je na noktu, pa moze da se vidi kolicni je on zapravo. npr kada ga god primetim, sve sto radim u tom trenutku zanemarim i posvetim mu se. jer je slabo uocljiv, a zabavan je. ukucajte u youtube: "jumping spider" i sve ce vam biti jasno. imam neke makro tube i sa njima sam ovo radio. fali mi neko bolje staklo i osvetljenje, ovo je prozorsko svetlo, direktno.
расејан Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Да не буду само "бубице и цвеце"... тајанствено-свемирски снимак.
Аврам Гојић Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 (edited) za sada samo bubica :) ali imam jedno dobro makro objektivče koje ću upregnuti ovih dana da istražim neke čudne teksture i motive Edited July 20, 2014 by Грешни Василије
Indy Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 (edited) Nešto iz 1983 (Praktica + makroprstenovi) + Edited July 21, 2014 by Indy
ToniAdams Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 ja mislio ovo tema o mirelamu kad navuce crveni koznjak :( dobre su slajbe, ipak.
kobni zelaya Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Ovo sam sfotkao nešto slučajno prošle godine na moru
Recommended Posts