Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Мене занима да ли ће да признају асистенцију Ивановићу (од стативе) и да ли ће то да промени распоред бонуса.

Ne verujem, ionako je loptu u stativu poslao odbrambeni igrac...

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne znam za to, ali Ivanoviću i bez toga digoše BPS, a Costi smanjiše za 3. 

Po trenutnom stanju, Fabregas 3, Ivanović 2, Schurrle i Costa 1.

Ja sam se nadao da je prilikom gola Ivanovića, Costa malko zakačio loptu glavom koja je upućena od Fabregasa, što bi meni možda donelo i pobedu, ali nažalost, ništa od toga. U krajnjem slučaju, nije je ni kačio. :D

P.S. Hahah, nisam obratio pažnju na taj 1 bonus koji je preliomio. Ja sam takođe imao Ferdinanda i čudu se načudio kad mi je kapnuo jedan poen od njega u subotu uveče. Stvarno jedan od najluđih mečeva na fantaziju

Posted

3 pojena posle prvog kola.

Calavera alal vera, ubio si ga!

Mislim da me je Gylfi nadmasio za 1 poen, tako da cestitke idu njemu. Ali ako izbacimo treceligase iz opticaja...  -_-

Posted

Mislim da me je Gylfi nadmasio za 1 poen, tako da cestitke idu njemu. Ali ako izbacimo treceligase iz opticaja... -_-

naravno da drugo- i trećeligaška boranija nije bitna, važno je ko je u najvišem rangu osvojio najviše poena :fantom:

inače, jebo Fabregasa, lepo je moglo da sve prođe tako da zaboravim na tim do trećeg kola, ali ne lezi vraže... mada nisam lud da se sad predomišljam, stići će Edenovi poeni.

Posted (edited)

Kad već svi lamentiraju nad propuštenim šansama (a pošto smo svi izmenjali timove milion puta bilo ih je ihahaj) ja bih da poručim pučanstvu - nije mi ni jednog jedinog trenutka padalo na pamet da uzmem cesca! Totalno me zbunila njegova popularnost među ozbiljnim igračima! Reko došo da bude parnjak matiću, u barsi baš i nije zapalio svet, trebaću mu vremena da se privikne na novi tim...koliko tu može biti poena.

Od propuštenih prilika stvarno žalim jedino za sterlingom, čak sam i sigija preboleo. A i rahim me muči jer i dalje nemam pojma kako da ga uklopim. A želeo sam od kako sam prvi put napravio tim. I tad sam pomislio da bih ubio za još 2,5, samo da mogu da ga ubacim umesto henda. Možda kad upali moj master plan da murinjo proda cecha i da tiba uzmu svi timovi ovog sveta i da mu cena skoči na 18....da, to je moj ovogodišnji doprinos razvoju fantazi teoretisanja.   :dry:

Mogu vam reći da je skroz ok biti noob, zabavi se čovek fino i ismije

Edited by Ruxin
Posted

Cestitam svojim momcima na pobedi, a protivniku Moci na fer i korektnoj igri!

Posted (edited)

isto sam mislio za Fabregasa, ali sad kad se ispostavlja da ima sve prekide (osim penala, nadam se), moram da ga uzmem za ozbiljno.

a u Rahima i Liverpul posle Suareza još ne verujem. da vidimo prvo kako će to da ide kad dećko bude igrao i međunarodne utakmice i LŠ...

edit. bravo Daddy Cool, ipak ima u Premeru menadžera koji se rukuju posle poraza :thumbsup:

Edited by malkin
Posted

Čestitke Mvp-u, pitanje je samo sa koliko transfera ću da se častim pred drugo kolo. 

Posted

Super duel Kralja i mene, napeto i uzbudljivo. Na kraju me spasao zuti karton Dijegu Kosti, pobeda 43-42

Posted

au, ladno. a kralj se onako kleo u Kostu...

Posted

au, ladno. a kralj se onako kleo u Kostu...

Kako će mi biti mrsko ako "poludi" Kosta i budem morao u nekom trenutku da ga stavim u tim. Ne znam što, ne paše mi nikako, čak ni u fantaziju.

Posted

@dziber: ako nastave protivnici da mi se sklanjaju, mozda i bozic docekam :)

Na kraju sakupih pristojnih 54 booda. Bane car :)

Posted

Je l' vi to proglašavate pobede na osnovu poena koje vidite na svojim i protivničkim igračima? Pošto se h2h lista još uvek nije ažurirala...

(barem u beton ligi nije)

Posted (edited)

jašta

Edit - Jeste da seoski fudbal malo koga zanima ali ja sam imao 51. Eto, sad znate. Da mi je igrao onaj pajser umesto bohana druga mi se pesma pevala

Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...