Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Ajd nbg je slusao skauta, ali koga li ste vi slusali ako niste svoj instinkt?  :fantom:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ajd nbg je slusao skauta, ali koga li ste vi slusali ako niste svoj instinkt?  :fantom:

Pa kao neki razum.  :isuse:

Posted (edited)

Rutinska pobeda.  :fantom: U sledecem gubim od Lezileba iz minusa.

Edit: Tek sad vidim da mu vise ne pisu 3 transfera, nego 6. Aj iskoristi WC, da me ne bude sramota kad izgubim. :isuse:

Edited by Tolaa
Posted

Edit: Tek sad vidim da mu vise ne pisu 3 transfera, nego 6. Aj iskoristi WC, da me ne bude sramota kad izgubim. :isuse:

Vec u prvom kolu si iskoristila wild card za malerisanje... :fantom:

Posted

supak kolo. remzara i "bek koji ne vredi 7 meleona" jedini na nivou.

nekim cudom preskocen je "majti grbalj"  :unsure:

u 2. kolu, kao i svake sezone, minus 4   :D

Posted

Fabregas :Hail:

Pobjeda za pocetak dugog puta ka povratku u Premiershippp. Cestitke Zoidbergu na fer i korektnoj borbi™, stvarno steta sto je neko morao izgubiti u ovoj poslastici prvog kola Championshipppa, cini mi se da smo imali 2 od 3 najbolja rezultata u citavoj ligi.

Zadovoljan sam kako je proslo prvo kolo, bice 68 bodova ukupno sa Fabregasovim bonusom, svi manje vise opravdali povjerenje, od 11 odabranih koji su istrcali na zeleni tepih samo Mannone i Coutinho nisu doprinijeli nicim drugim osim bodovima za minute provedene na terenu.

Na pogadjali nelosih +50, stvar je koliko toliko popravio tacan rezultat na Celskiju.

Posted

Čestitke Clever Bastardu.

Još jedne sezone se pokazalo da su njegovi "Neugodni rivali" zaista neugodni. Meč sa puno rezultatskih preokreta, ali sasvim zasluženih (najverovatnije) 70:66 na kraju.

Meni i dalje ostaje žal za nesrećnih 15 poena Čestera na kraju klupe, ali i optimizam da imam sasvim solidan tim za iduća kola. Prva izmena je već načinjena, pa sad imam i rezervnog golmana koji zapravo i nastupa poput preostalih 14 igrača. :)

Posted

da, to su nova današnja tri ... videćemo za WC, daleko je subota :)

Posted

Vec u prvom kolu si iskoristila wild card za malerisanje... :fantom:

Zato vec imam vise bodova nego u prva 3 kola prosle sezone.  :fantom:

Fei, MORAS da se vratis do treceg kola, da odmerimo ko jace kuka.

Posted (edited)

stvarno steta sto je neko morao izgubiti u ovoj poslastici prvog kola Championshipppa, cini mi se da smo imali 2 od 3 najbolja rezultata u citavoj ligi.

Da, sad baš gledam, samo ti i Calavera ste imali više poena od mene. :(

Mada, za javnost je mnogo interesantiji duel bio između Ducce i Ubibobija. Na kraju će i oni imati isti broj poena kao ja (66), ali njihov duel je bio odlučen (nerešeno) još prvog dana kada su izašli bonusi. :D Juče i danas su imali potpuno identične igrače u sastavu!!!  :0.6:  :0.6:  :0.6:  A ni za prvi dan im se nije baš mnogo toga razlikovalo.

Edit: Pri tom je jedan na klupi na prvom mestu imao Vlaara sa 8 bodova, a drugi Čestera na drugom sa 15. Da kojim slučajem nije igrao Fabregas ili Costa zbog neke povrede na treningu, Vlaar bi doneo prevagu u korist prvog, a u slučaju istog sa Terijem, Čester u korist drugog. Skroz šašav meč.

Edited by Zoidberg
Posted

3 pojena posle prvog kola.

Calavera alal vera, ubio si ga!

Posted

Skroz šašav meč.

Још две ситнице: дуцца изједначио Риовим бонусом иако је Кју Пи Ар изгубио, а убибоби је прошле године био рекордер по броју нерешених мечева.

Мене занима да ли ће да признају асистенцију Ивановићу (од стативе) и да ли ће то да промени распоред бонуса.

Posted

Poceh i ja sezonu sa 3 boda. Doduse cartman se za to najvise potrudio sjajnim prvim kolom :D

Posted

Poceh i ja sezonu sa 3 boda. Doduse cartman se za to najvise potrudio sjajnim prvim kolom :D

dakle, igras garant do novembra

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...