Tolaa Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Pa dobro, makar ga ni cop nema u timu kad je vec meni na klupi.
Calavera Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) Ček ček tico! Pa to si ti bio, ti si kriv! Kao sto rekoh, Siggyjevu minutazu nigde nisam dovodio u vezu s Bohanom, tako da... sta da ti radim :misko: Edited August 16, 2014 by Calavera
Remi Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Jebi me u bulju sigi, kad sam te stavio na klupu! To, plus meni Runi igra a nije mi kapiten. Beat This! Jbt, od 10 ljudi što se javilo da ima Islanđanina kod 7 je na klupi Malo mi lakše.
Gylfi Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Remi, ko ti je ©? Siggi trenutno na 3 bonusa, Runi i Ki dele 2. Ide za sad; Roo kapiten, Džons asistencija, Gylfi... Nani, pazi koga krljaš kretenčino nebaždarena.
malkin Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 evo sastava ako nekog zanima: Everton XI to face Leicester: Howard, Baines, Jagielka, McGeady, Lukaku, Naismith, Distin, McCarthy, Barry, Pienaar, Stones. Starting XI vs Aston Villa: Begovic; Bardsley, Shawcross ©, Wilson, Pieters; Whelan, Nzonzi; Bojan, Ireland, Arnautovic; Diouf Guzan, Hutton, Vlaar [c], Senderos, Cissokho, Westwood, Delph, Richardson, N’Zogbia, Weimann, Agbonlahor. Albion team v @sunderlandafc: Foster, Wisdom, Dawson, Olsson, Pocognoli, Mulumbu, Gardner, Dorrans, Berahino, Brunt, Anichebe. Adrian, O'Brien, Reid, Collins, Cresswell, Nolan ©, Noble, Kouyate, Downing, Cole, Vaz Te Lloris; Naughton, Dier, Kaboul ©, Rose; Bentaleb, Capoue; Lennon, Eriksen, Lamela; Adebayor Starting XI: McGregor, Davies, Chester, Bruce, Elmohamady, Robertson, Huddlestone, Livermore, Snodgrass, Ince, Jelavic Sunderland: Mannone, Roberge, van Aanholt, Brown, O'Shea ©, Cattermole, Larsson, Rodwell, Johnson, Wickham, Fletcher. Starting: Schmeichel, De Laet, Morgan ©, Moore, Konchesky, Knockaert, Drinkwater, King, Mahrez, Ulloa, Nugent QPR: Green, Caulker, Ferdinand, Dunne, SImpson, Traore, Barton, Mutch, Faurlin, Remy, Austin
malkin Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Lukaku u 11... ...Kad ja slusam vas... bar dvojica ti rekla da je pod znakom pitanja.
Tolaa Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Ima neko da nije zapoceo sezonu na pogadjalici sa -30?
Remi Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 bar dvojica ti rekla da je pod znakom pitanja. Šta više, to je čini mi se jedini tip koji je i dobio.
malkin Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Runi © opravdao poverenje, Sigi diferencijal razvalio, enbidžijev Mata ništica. neka bude da se po jutru dan poznaje ^_^
Gylfi Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Prošao sam na pogađalici kao i Van Gaal na debiju. Obojica smo išli na 3-0
Dziber Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Eh, Mata, pedere tapa derpe je shrek, krade mu zicer-slobodnjak, desna strana,idealna pozicija
copkillah Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Pa biće Džons verovatno zato što već imam Begovića, pa ovako delim rizik. edit: što verovatno znači da Svonsi dobija 1-0 golom Šelvija, koji mi je na klupi Na kraju sam ipak zavaljao Džonsa :0.6:
Recommended Posts