Jump to content

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

Gadan pocetak. Imam Fila Dzonsa tako da mogu biti presrecan ako uopste osvoji dva poena. Na pogadjalici je dzoker uz sigurnu pobedu Mancestera. Sve u svemu toliko iscekivanja, a ono...

Jos da Hobitov Runi © izdominira u drugom i eto potpunog ugodjaja. Inace protivnik i ja imamo petoricu istih. 

Juce izbacio Sigurdsona, malo ispretumbao tim i uzeo Runija i jos mu nadenuo kapetansku traku.

Sad cekam da Runi dobije zuti.

jebote gledam ti tim već pet minuta i ne mogu da verujem da košta manje od oko 103 miliona. svaka čast, uglavio si i Hazarda i Sančeza a da ti tim ne deluje drugde slabo.

samo 5 nam je različitih igrača...

Одбрана му је танка, осим Терија. Нема Ливерпулових играча. Бохан му узданица. Ја му гледам тим и не верујем да кошта више од 97 милиона. :fantom:

• Author

Ti mi dolazis u sledecem kolu ^_^

Одбрана му је танка, осим Терија. Нема Ливерпулових играча. Бохан му узданица. Ја му гледам тим и не верујем да кошта више од 97 милиона. :fantom:

nemam ni ja Liverpula, ništa to ne smeta. fale sitijevci ako mene pitaš.

a da Sigija rotira sa Bohanom, zasluzuje da pati

Jedan od tih. Osta mi Sigi na klupi a Bojan u timu. 

Jedan od tih. Osta mi Sigi na klupi a Bojan u timu.

mnogo su to velike pare za sedenje na klupi, maksimum 5 za nekog iz odbrane koji preskače teško kolo, inače ne dam na klupu nikome preko 4.5
  • Author

Ma nije ni do para, koliko do cinjenice da ne mozes 10ku koja izvodi sve prekide u timu da ostavis na klupi. Takvog uvek moze da usere neka asistencija, pa makar pukli 6-1. Naucio me Kabaj tome prosle godine na Trafordu, kada sam ga "rotirao" sa Januzajem

mnogo su to velike pare za sedenje na klupi, maksimum 5 za nekog iz odbrane koji preskače teško kolo, inače ne dam na klupu nikome preko 4.5

Pa reko da preskoči ovo kolo protiv ManUtd, a sledeća dva kola da igram s njim, tj. sa 5 u vezi a dva napadača.

Pogađalica i džoker na Junajtedu +1

Čuš rotiranje Siggyja.

Smara 3-5-2, daj 4-3-3

WO3hAik.png

Prvi meč protiv San Epifanija aka Midsomer United... Mislim da se čovek nije ulogovao u zadnjih par dana, pošto ima dvojicu u špicu koji su "pod znakom pitanja"...

PS Oh captain, my captain! [emoji2] Rooney

Edited by Hobbit slayer

• Author

Januzaj ce mi unistiti Tejlora za sledece kolo.

Roo™

tapa

Ti mi dolazis u sledecem kolu ^_^

Грешиш. Не долазим ја теби већ ме ти на ногама дочекујеш.

Опа! Капитен капитенски :)

• Author

Dobro, izadje Tejlor

tapa

Guest
This topic is now closed to further replies.