Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Ovo je ko pred ispit, ostaviš da ponoviš svo gradivo dan ranije i na kraju ništa ne stigneš... :D

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja izašao napolje da se izduvam ali počela kiša, sad sam opet za kompom... :isuse:

I mene ovo muči, imam Vita u paru sa Krulom, pa ako Rumun zasedne na gol uzeću nekog od 4.0 prvom prilikom...

Manone će da brani

Posted

To kaze Cuvar™ ali koliko je to sigurno?

Posted

A koliko je sigurno da Runi neće da se povredi na zagrevanju, pa da 50% fantazista™ ispuši? 

Nema sigurnog u fantaziju  :fantom:

Posted

:lolol:

savršen post.

ja za 5 minuta odoh na 1 napijanje, a pre toga ću da se pobrinem da nikako ne mogu do dedlajna da menjam tim, tako da to je to, vidimo se sutra, kom opanci tom i džeri.

jes, ti kao ides u kafanu u petak vece prije pocetka lige. Nemoj da se lazemo.
Posted

Bolje na zagrevanju nego ko pokusni Kunić Aguero u 17. min

Posted

Мамицу им њихову, што им не падају сервери, укењаћу цео тим овим изменама у последњи час.

Posted

Istorijski gledano, koji bi bio iole pristojan broj poena u prvom kolu? Nešto za oko 20-og mesta ukupno na PPP listi.

Posted

Gotovo. Ostade mi taman vremena da sa crvenim koncem oko ruke navatam neko odžačarsko dugme, porazbijam porcelan u amanet ostavljen za najvažnije prilike i iščitam molitve za prosutom kafom, solju i ostavljenim noktima po resto premerligaških patosa.

Šipistima onako đuture želim fanatičnog sveštenika na palubi.

Posted

Na kraju sam toliko odlepila da sam se, posto vise nisam znala sta da upropastim, a nisam mogla mirno da sedim, samo prebacila na draft tim i napravila haos i od njega. U naredna 22 minuta valjda nemam vise sta da uradim. 

Protivniku cu cestitati cim mu vidim tim.

Posted

Elliot nek brani, ako Krul napravi penal i dobije crveni... Logično.

Posted

OK, to e to! Poslednji transfer Majhil > Gilks. The game is being updated... Let's roll, bitches!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...