Tolaa Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Феи или Толаа. Da, meni jedan od vas dvojice ili Moca od kog cu izgubiti za sumnjivi bonus poen.
nbg4ever Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 Sta prvog? Svakog. Sta god da uradim, uvek mi se izmigoljis tapa
Moća Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Da, meni jedan od vas dvojice ili Moca od kog cu izgubiti za sumnjivi bonus poen.Ove godine ces me razbiti kad se sretnemo
Zoidberg Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Champppionship ove godine sređen maksimalno profesionalno. Sve onako ujutru, sat nakon buđenja dok je pamet najsvežija, a procenat alkohola i slane vode u krvi na 0 promila. Ako nešto ne bude kako treba, kriv je FPL! :) S tim u vezi. Moj tim je katastrofa. Izbačeni su igrači koje sam uvrstio u svoju preliminarnu 1.0 verziju pre 20 dana, a hleb otišli da zarađuju diljem ostatka Evrope, Azije i Amerike. Za sada ne znam šta da radim sa zetom Agüerom, jer izgleda nije fit ni za 20 minuta, a kamo li nešto više. Verovatno ću ga menjati u putu kad uspostavim srpski 3G signal. Tim će svakako biti tip-top do sutra u 12 sa ostvarenih junačkih 40 poena. Sent from my Lumia 720 using Tapatalk
Behemoth Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Prsline, igras li i ovu ligu? West Ham United FC @whufc_official 50m FANTASY FOOTBALL: We've created a West Ham United Official #FPL League! Join now using the code 2276925-497221 at http://fantasy.premierleague.com/
Прслин Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Сад играм :) Хвала за ово, нешто сам зајебао прошле године код пријављивања и више ме не убацује аутоматски у Вест Хем лигу на самом фпл сајту иако уредно сваки пут штиклирам да су ми омиљени клуб, тако да ми је ова званична добродошла.
malkin Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 protiv Malkina i ine boranije se ide va banque.+1očekujem da ću biti poželjan protivnik, i u prvom kolu i nadalje. upuštam se u maraton, ne u sprint, rešen sam da trpim poraze ako treba ali da ne divljam sa minusima i uajldkardom. jednostavno: goli opstanak je cilj. u prvom kolu Aleksandar ili Tolaa, tako mi se javlja.
Gylfi Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Prethodne tri sezone nisam mogao da napravim dobar tim, ali sam startovao sa timom s kojim sam bio zadovoljan. Sad mi je svaki tim dobar ali ni sa jednim nisam zadovoljan. Matura sutra, a ne znam šta da obučem za sto miliona. Kristal Pjulis me zaklao sinoć, moram da prekalkulišem odbranu.
kralj Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Alal vera Mvp i srećno ti bilo! Je l' ste se skupili?
copkillah Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Хвала за ово, нешто сам зајебао прошле године код пријављивања и више ме не убацује аутоматски у Вест Хем лигу на самом фпл сајту иако уредно сваки пут штиклирам да су ми омиљени клуб, тако да ми је ова званична добродошла. Taj bag i mene muči, mislim da nije do nas već do njih
copkillah Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Taj bag i mene muči, mislim da nije do nas već do njih Evo sebe da dopunim, otišao sam na help stranu i tamo sam kliknuo na my preferences i problem se rešio. A ako bih otišao regularno, ništa se nije menjalo, čudno.
Aleksandar88 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Ja sam ove godine uspeo da udjem u Liverpool public ligu, prosle godine nisam mogao nikako.
Recommended Posts