Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

U majku mu, nemam sta da menjam vise.

U prvom kolu, igram na faktor iznenadjenja. Izbacio sam neke koji su u vlasnistvu 30+ % igraca, a ubacio ove ispod 10%.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zbog Cresswella su mi sigurno i trazili neki 46-ocifreni broj iz pasosa, da vide koja budala je nasela na prevaru.

Sto se tice promocije u Ship, bio je moj predlog da ako bude 15-ak ucesnika u 1 Ligi, idu 2 direktno i 2 u baraz. Ako bude vise, onda redovno 3+2.

Posted

1 ЛИГА:

01. muffin - cvrlle 

02. Poljanche City - Svarog

03. Mean Machine - Remi

04. Pokusni Kunici - Gylfi Pleasure

05. --1991-- - Zigara

06. SinCity - Bogotac

07. FT Milan - Milan037

08. 110% - Ruxin

09. prolup - Prolup

10. Limanac United - keljans

11. Eldorado - dzigibau

12. ArtisticoFC - Zis

13. Besiktas Thistle - beowl 

14. The Beatles- Spelinea

15. Sumadijski Nistaci - ???

Ко су ови Шумадијски пистаћи™?За њих ћу да навијам! :Hail:

Posted

Sumadijski nistaci se vec par godina takmice u Ligi sampiona, ali ne mogu da se setim ko je to.

Posted

Zbog Cresswella su mi sigurno i trazili neki 46-ocifreni broj iz pasosa, da vide koja budala je nasela na prevaru.

Meni 44-ocifreni, bez Kresvela. Onda je baš bio zajeb s timom.

Posted

Mislim i ja.

Danas samo jedna izmena, mozda je to konacno to? Imam samo jednog 10+ igraca, WC ce samo cudom da doceka cetvrto kolo. Kad ce vise ta subota... 

Posted

Pulis ode iz Palasa ... valja mi opet menjati tim

Posted

Pa da li je jebano moguce bre???

Posted

'Ладно нисам ни имао никога из Паласа. :fantom:

Posted

...Ali postoje pojedinci na radaru. Kakav je ovo gang-bang u najavi na Emiratima u subotu.

Posted

Mannone ili Pantilimon, ko pocinje za Sunderland?

Posted

Prsline, ajde ukratko, oće ovaj Biafra™ da posluži kao treći napadač kad se vrnu RVP i zet na Maradonu? kažu internetsi da big Sem ima cirka 15 igrača na raspolaganju, možda novajlija brzo bude bačen u vatru :fantom:

Posted

Валенсија је наводно потписао уговор иако је пао на прегледима, зато су тако панично тражили још једног нападача. Еден, пак, твитује да може да игра у суботу. Ја очекујем да Сем крене са Колом, а онда ће Еден да одигра неку епизоду и Бога да молимо за 0:0. У будућности бих волео да момак добије прилику, мада је реално да му први старт буде против Шефилда у Лига купу. Е, сад, ако ту откине - а све су шансе да хоће пошто су ови катастрофални - одмах постаје култ херој јер се Шефилд мрзи због судског спора због Тевеза. Од тог тренутка креће притисак да га убацује више, а онда ћемо видети да ли су га довели власници или га је Сем скаутивао™.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...