Прслин Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Не вреди, не могу да се понашам разумно. Направио сам солидан тим, све ведете, првотимци, налазе се у 20 посто свих тимова. Нема изненађења, нема ризика, као да га је правио управни одбор Дојче банке. Одлучио да не идем у минусе али стварно. И што дуже гледам ових 15 најамника, све су ми одвратнији. Где је ту неки лудак из тима који се бори за опстанак? Где је ту кретен који ће да сломи ногу у првом колу? Где је бек који ће да има једну једину асистенцију у сезони и то у последњем минуту пошто је тих пар бодова потребно да се победи конкурент у борби за испадање из Премера? Није ово мој ФК West Ham. Шта ће ми смрдљиви Брус када мрзим Хал? Шта ће ми Тери када због њега не могу да узмем Кресвела? Шта ме брига што ће сигурно имати више бодова, ја навијам за Вест Хем и хоћу да имам још један разлог да скачем и урлам када приме или дају гол. Разуму, марш у три лепе! Јуриш у минусе, јуриш у борбу за опстанак, јуриш у зајебанцију! За мном, јунаци!
Прслин Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Само они, нисам ваљда луд да избацујем Азара и Санчеза.
Behemoth Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Ja imam za sada 2 verzije tima. Jedna sa prejakom sredinom, a druga sa ubitacnim napadom. Od odbrane sam digao ruke, idem na gol vise ove sezone.
Прслин Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Одбрана? Немам више ниједног од 20 најпопуларнијих одбрамбених играча. :)
ubibobi Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Sta god uradio ne gine ti divlja karta do nekog treceg kola...znas ti to
tsva Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 zato i postoji i uglavnom se potrosi vec u drugom kolu
Svarog Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 ja doveo Lovrena, za nekog kome se trudim da zaboravim ime kako ne bi kuno sudbinu kletu nakon par kola. a sve to jer je j*b*n* Mirallas doubtful za prvo kolo. pa sam njega sutnuo i doveo Nolana, pa mi ostalo 1m viska koje sam investirao u "bolju" odbranu. eto, i mi rukiji muke mucimo.
zoki Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 I kod mene je tim skockan, deluje idealno tako da su ispunjeni svi uslovi da ću se u subotu oko pola 5 udarati otvorenom šakom u čelo..
adasevic Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Ajd dajte nekog defendera za 4, a da nije brus... Stiven tejlor mi je miljenik od ranije al tesko ce on u startnih 11, pa ne znam koga da stavim da bude 15.
Aleksandar88 Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Koscielni neizvestan, ajde mars u picku materinu. Taman sam skrpio nekakav slepacki prihvatljiv tim !
Recommended Posts