malkin Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 stvarno krenulo džinksovanje... zna Lezileb šampion. sa druge strane, mi koji ne odemo na selo ima da uđemo u gw1 sa nekim škart timovima od četvrtka kad u petak fpl sajt ode dođavola :(
John Coltrane Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 1765. verzija tima, a svaki put mi izgleda da su mi lose sve linije, a klupa ne postoji. Vreme je da pocnem da se pripremam za sledecu sezonu u Shipu i druzim s nekim ko sigurno nece napredovati. Gde si, Dzone? Izvini ali nemam ja visinu za tvoje drustvo.
adasevic Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 koji uzas, imam tacno sledecih 2-3 sata da napravim tim i sutra opet putujem na selo bez interneta. a ni do sada nisam bio pored kompa. survacu se izgleda kao i pravi city ove sezone :( Kupis mobilni internet,radiko zmaj. Ja to svako leto upraznjavam vec godinama, i samo da mozes da namestis ekipu,nego mozes i strimove da gledas :) Za 3k dinara imas 4GB brzog neta i mali usb modem... tomoze da potraje i do 2 meseca... Pola tima mi nece igrati u prvom kolu, pa cekam jos dan dva da napravim finalnu verziju...
Zigara Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Ljudi tek sad vidim da me niste izbacili iz Shipa a poslali ste mi kod za Ligu 1 u kojoj i treba da budem po dogovoru. Mislim ja jesam dobar da mogu da igram dve lige istovremeno ali cisto zbog regularnosti,da ne bude posle "Tole lopove".
clever bastard Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Bojan selektovan od strane 14.4 % timova . Ako to nije znak da nece dati gol citave sezone i da ga moram iste sekunde prodati onda ne znam sta je.
Tolaa Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Hoce neko igrati Ultimate? Ja jos razmisljam, bila sam pri vrhu prosle sezone do poslednja 2 kola, ali sad treba pogoditi tim od prvog kola.
Hobbit slayer Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Hmmm, back to the drawing board... Po tisućiti put...
Muwan Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Imate li negde neko prazno mesto, makar u Conference South?
LeBron Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Imate li negde neko prazno mesto, makar u Conference South? Za tebe naravno...sad ce ovlasceni da te ubace u 1 League...:)
Muwan Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Blagodarim :) i ako možete samo mi bacite par osnovnih linkova i koji je deadline.... Da ne preturam sad po topiku.
Aleksandar88 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Sa ovoliko takmicara ( 1+2+3 liga ) mogli bi da napravimo i jedan masivan PPPFA kup u kome bi ucestvovali svi takmicari. Da se dogovorimo od kog kola bi poceli, i da bude neki dvomec eliminacioni sistem ? Zadnjih pet kola, tamo negde pred kraj prvenstva moze i Liga kup Premer + 12 prvih iz Broda.
cvrlle Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Sa ovoliko takmicara ( 1+2+3 liga ) mogli bi da napravimo i jedan masivan PPPFA kup u kome bi ucestvovali svi takmicari. Da se dogovorimo od kog kola bi poceli, i da bude neki dvomec eliminacioni sistem ? Zadnjih pet kola, tamo negde pred kraj prvenstva moze i Liga kup Premer + 12 prvih iz Broda. podrzavam
LeBron Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Blagodarim :) i ako možete samo mi bacite par osnovnih linkova i koji je deadline.... Da ne preturam sad po topiku. Ajde Prsline ili Tola pomozite nasem starom forumasu...
nbg4ever Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Kako je krenulo, ima i Vasudeva da se prijavi
Recommended Posts