cvrlle Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Taman sam ubacio Sanoga u ekipu i onda Giroud zabije ovu golcinu i zacementira sebi mjesto u Vengerovih 11. Sad opet ispocetka sa kalkulacijama, a taman sam mislio da sam pronasao magicnu formulu <_< da l' zacementirao? sanogo dve asistencije prvo poluvreme, mislim da je on i dalje u blagoj prednosti
nbg4ever Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Jebo vas komjuniti. Druga ce se pisma pivat kad krene sezona
Tolaa Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 1765. verzija tima, a svaki put mi izgleda da su mi lose sve linije, a klupa ne postoji. Vreme je da pocnem da se pripremam za sledecu sezonu u Shipu i druzim s nekim ko sigurno nece napredovati. Gde si, Dzone?
Gylfi Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Posle današnjeg posmatranja Sitija, Arsenala i Livertemtona više mi ništa ne znači ni raspored ni pre-season ni tim koji imam. Roknem lepo sve ikseve, kliknem auto-complete i ko čovek lepo mozgam Wildcard posle trećeg kola, dve nedelje na miru. Taman i Čelsi za dva sata da me poremeti oko ovog što sam oko njih naumio.
malkin Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 1765. verzija tima, a svaki put mi izgleda da su mi lose sve linije, a klupa ne postoji. Vreme je da pocnem da se pripremam za sledecu sezonu u Shipu i druzim s nekim ko sigurno nece napredovati. Gde si, Dzone? bez brige, najbolje se odluke donose na veče pred dedlajn. kad se samo setim, prošle sezone do dedlajna mi je Santon stajao u timu. u zadnji čas saznam da je povređen, udenem Kolmena umesto njega ^_^
Tolaa Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 bez brige, najbolje se odluke donose na veče pred dedlajn. kad se samo setim, prošle sezone do dedlajna mi je Santon stajao u timu. u zadnji čas saznam da je povređen, udenem Kolmena umesto njega ^_^ Nikad nije prerano da se pocne sa dzinksovanjem. cvrlle je lepo zapoceo, prvo se ulizuje, sad me odmenjuje. :tapsanje_po_ramenu: Inace u pogedjalici za sada 15 igraca, valjda ce bar 10 igrati i nakon decembra.
Aleksandar88 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 15 igraca :o ! Idealna prilika da napravite temu pogadjalica.
Tolaa Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ma jok, lepo nam je ovde, pogotovo pred kraj sezone kad ni Fei ni LeBron ni ja nemamo vise ambicija u fantaziju, pa morate da skrolujete nase postove.
Tolaa Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ozbiljno, ne razumem sto bi nekom smetalo kad se otprilike svaki 50. post na topiku bavi pogadjalicom. A i tad se u vecini slucajeva u postu radi o fantaziju, uz dodatak jedne prosto neprosirene recenice o pogadjalici.
Lezilebovich Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 koji uzas, imam tacno sledecih 2-3 sata da napravim tim i sutra opet putujem na selo bez interneta. a ni do sada nisam bio pored kompa. survacu se izgleda kao i pravi city ove sezone :(
Recommended Posts