Прслин Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Ма, јок, то су деведесете. Морао бих к'о Ћиро Блажевић или Ван Гал да играм 3-5-2, а ту формацију нисам имао од јуче у 23:12, значи пре шездесетак верзија тима.
ArleKino Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Pa ja sam prošle godine krenuo sa onim Fon Svinkelom i Altidorom pored RVP u napadu. Imao sam neku ideju s njima pitaj Boga. Možda opet pravi istu grešku :D Auh. Jako. Opet, pogreška ti je bila logična - Altidore je dao hat-trick Begoviću na Koševu 14.8. (dakle, pred sami početak sezone) i djelovao kao miks Lukakua i Drogbe što snagom, što fenomenalno izvedenim slobodnjakom. Ricky je u prvoj tekmi za Norwich dao gol. Ja sam u svoju prvu sezonu krenuo sa Wilshereom (kontam: "Prodan Fabregas, Nasri samo što nije otišao, sad je šansa za Wilsherea da postane lider tima") i Gervinhom (na pripremama bio dobar, brz, osvojio titulu u Francuskoj sa Lilleom...), sam sam se sebi divio na 1 kreativnosti i lukavosti. Wilshere je propustio čitavu sezonu zbog ozljede, a Gervinho je u prvoj utakmici dobio crveni karton i tri utakmice suspenzije. Obzirom da sam bio jako lijen da se smaram sa čitanjem pravila i opcija, mijenjanje igrača + divlju kartu sam otkrio tek koje kolo kasnije.
ArleKino Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 :acastop: Siem de Jong je dao tri gola Manchester Cityju u sezoni 2012-13. - u pobjedi 3:1 je dao jedan, a u remiju 2:2 na Etihadu oba gola za Ajax. :acastop: Možda nekom bude zanimljivo obzirom da u prvom kolu Newcastle dočekuje City.
ArleKino Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ne da mi se traziti - je li neko registrovao da ce Lukaku propustiti prvu tekmu protiv Leicestera, a najvjerovatnije i Mirallas?
nbg4ever Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Ako je i registrovao, treba da cuti. A ne da trtlja po forumu...[emoji19]
Moća Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ti da cutis tebi sve skaut izbaci pa se pravis pametan.
malkin Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 (edited) Sanogo hetrik 4 komada ostavio Žirua na klupi; mashev. Edited August 10, 2014 by malkin
Calavera Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ubacujem Ramseya u tim, on daje gol 10 sekundi kasnije. To je znak!!!
malkin Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 jašta, samo znak čega? da će da ima super sezonu ili da će da sa nadaje golova po raznim kupovima? :D
Прслин Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ништа то не значи, морам још и ја да га избацим и тек онда си миран. Али, ја га ни немам тако да си пук'о. Толико сам играча извртео да је сада скоро математички немогуће да се зауставим на најбољем избору. Уз то, извртео сам практично све играче у понуди и сада ћу целе године да се нервирам у фазону "зашто сам њега избацио, а био ми је у тиму". Најбоље да ја све ово баталим док је време.
malkin Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 ja nemam takvih dilema, jedino se lomim između balansiranog tima i tima sa jeftinom odbranom punom rotacija. i za jednu i za drugu varijantu znam 95% tima. e ali kako se odlučiti...
Calavera Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Meni je poslednja dilema bila gde da skupim jos 1.5 da apgrejdujem Lukakulu u Costu, sad je i s tim gotovo. Eh, sto vec nije subota... :(
clever bastard Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Taman sam ubacio Sanoga u ekipu i onda Giroud zabije ovu golcinu i zacementira sebi mjesto u Vengerovih 11. Sad opet ispocetka sa kalkulacijama, a taman sam mislio da sam pronasao magicnu formulu <_<
Recommended Posts