keljans Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 1 ЛИГА: 01. muffin - cvrlle 02. Poljanche City - Svarog 03. Mean Machine - Remi 04. Pokusni Kunići - Gylfi Pleasure 05. --1991-- - Zigara 06. SinCity - Bogotac 07. FT Milan - Milan037 08. 110% - Ruxin 09. Prolup (ako nije odustao) + poslat kod 10. keljans - Limanac United 11. dzigibau 12. Spelinea Eto, prepravite spisak sa imenima timova.
crtamOrasi Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Sad procitao poslednjih desetak stranica i jako mi je zao sto sam se odjavio, deluje kao da ce biti napetije i kvalitetnije no ikad. Zadrzacu opciju upada u beton ligu otvorenom do samog starta (sa tim valjda nema problema, jel?), sanse su nekih 50/50. Istina je da cu se verovatno prikloniti serie a fantasyju sa ljudima sa drugog foruma, eto Mada me rajca ideja da pokusam prodor ka ppp fantasy eliti. Obe opcije imaju i mana i prednosti, a previse bi bilo da djuskam oba.
Zis Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Ajebemmu, mislio sam lagani klasik odigrat, sjeo oko sedam malo sprčkat ekipu, ionako ima vremena do šesnaestog... i eto, sad je gotovo jedanaest. Dakle, ako mi ne možete nekako vratiti te četiri ure dajte bar kod za treću 1. ligu ArtisticoFC
nbg4ever Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 Pazi ovoga sto prica preko dzempera kako ne bi provalili da je prslinovac Jbte, preuzeli su forum. Invazija tjelokradica
malkin Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 - Winger Marc Albrighton replaced in the second half with a suspected groin injury.
ubibobi Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Ako ne i same reklame za voćne sokove, one su najzabavnije od svih :) Ljudi na razlicite nacine reaguju kada ne mogu zadovoljiti svoje zelje a sve to zavisi o stepenu njihove frustracijske tolerancije. Kad nastupi stanje frustriranosti,covek moze reagovati realisticki-tako sto ce traziti racionalno resenje problema promenom ponasanja ili promenom cilja,ili nerealisticki -kada problem resava prebacujuci uzroke nemoci na druge ljude ili agresivnim ponasanjem. Dugotrajno stanje frustriranosti ,a sto je vrlo cesto odraz indoktrinirajuceg odgoja,ima za posledicu dezorganizovano ponasanje i najcesce anksioznost,osecaj nespokojstva,nesigurnosti i neodredjenog straha.Na taj se nacin ugrozava mentalno zdravlje.
Zis Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 ufff, ajmo ponovo... Imam još pola milijuna, vezni za 5?
cvrlle Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Ljudi na razlicite nacine reaguju kada ne mogu zadovoljiti svoje zelje a sve to zavisi o stepenu njihove frustracijske tolerancije. Kad nastupi stanje frustriranosti,covek moze reagovati realisticki-tako sto ce traziti racionalno resenje problema promenom ponasanja ili promenom cilja,ili nerealisticki -kada problem resava prebacujuci uzroke nemoci na druge ljude ili agresivnim ponasanjem. Dugotrajno stanje frustriranosti ,a sto je vrlo cesto odraz indoktrinirajuceg odgoja,ima za posledicu dezorganizovano ponasanje i najcesce anksioznost,osecaj nespokojstva,nesigurnosti i neodredjenog straha.Na taj se nacin ugrozava mentalno zdravlje.
nbg4ever Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 Back to the drawing board :DPffff... Cim je Tuiter javio, zamenjen je jednim Marnijem. A za 5m bih uzeo Doransa. Ili Dejvisa iz Sotona
malkin Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Pffff... Cim je Tuiter javio, zamenjen je jednim Marnijem. A za 5m bih uzeo Doransa. Ili Dejvisa iz Sotona i tuiter si uplatio, malo ti je skaut pa mi iz malih, sveže promovisanih klubova nećemo moći da se nosimo sa takvim budžetima i organizacijom.
Прслин Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Прешао сам на 4-4-2. Осећам се као да је 1986. Слуша ми се Витни Хјустон и гледа Мајк Тајсон. Да имам видео пустио бих и Полицајца са Беверли Хилса.
Recommended Posts