Aleksandar88 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ja zamenio Bojana i bas sam zadnjih dana u dilemi da li da ga vratim u tim . Dovedem li ga kajacu se, ne dovedem li ga kajacu se.
Aleksandar88 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Napravio transfer, sad cu jos tri puta nocas da ga prodam i vratim.
malkin Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 eh kad se setim kako je prošle godine u ovo vreme 1 Anelka rešetao mreže...
goofs Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 a tri nedelje kasnije odustao od aktivnog igranja fudbala :D
levi Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Леви, извини, скидам те са игнора. Био си у праву. На овакве си нас лепо упозоравао Ne, ti izvini. Bio si u pravu, malo je falilo da svima uskratim ogromnu količinu zabave koja je praplavila topik od kada su se ovi indijanci tvoji drugari pridružili. Sve je odjedenom postalo do zla boga zabavnije, sad tek vidim koliko je pl fantazi bio nezabavan bez vas. Samo da ponovim da ste užasno zabavni, mada vam sigurno to stalno govore
ubibobi Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Ma zabava nam je ceo zivot... ozbiljni smo jedino na ovom topiku...i naravno kada snimamo relame za pivo.Jbg poso je poso...
copkillah Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Bojan, 3 utakmice 3 gola, za ove koji ne prate prijateljske. To sa Vlarom bi bilo idealno, plus ode Vermalen u Barsu. al' protiv koga?
Прслин Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Бохан је у сваком тиму за који је играо блистао у пријатељским и незваничним па нестајао кда крене првенство. Волео бих да овај пут тако не буде иако га немам у тиму али се плашим да играч који није давао голове чак ни у Холандији нема шта да тражи у Премијер лиги.
goofs Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 +tisuću Kad se samo setim one godine kad je Silvio prodao Zlatana a kao zamenu doveo Krk(obab)ića. Pišanje treneru u facu 101
Remi Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 al' protiv koga? Protiv Blekburna, Betisa i Borusije M. Dakle nisu to neki indijanci iz konferencije. Šta znam, ni meni ne izgleda kao igrač za PL, pre mi je za neku Benfiku, al reskiraću bar ova prva 3 kola. Izgleda da mu prija ekipa za koju svake sezone ja navijam da ispadne. On i Sigurdson za 11,5 i rotacija, ako se sjebem onda WC. Pa ja sam prošle godine krenuo sa onim Fon Svinkelom i Altidorom pored RVP u napadu. Imao sam neku ideju s njima pitaj Boga. Možda opet pravi istu grešku :D
zoki Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Pa ja sam prošle godine krenuo sa onim Fon Svinkelom i Altidorom pored RVP u napadu. Au, kakav izbor
Remi Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Au, kakav izbor Pa ruki sezona, mada ni sada nisam nešto pametniji.
Прслин Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Извињавам се што прекидам програм, идемо брзо на живо укључење директно из мог мозга:
Gylfi Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 1 ЛИГА:01. muffin - cvrlle 02. Poljanche City - Svarog03. Mean Machine - Remi04. Pokusni Kunići - Gylfi Pleasure05. --1991-- - Zigara06. SinCity - Bogotac07. FT Milan - Milan03708. 110% - Ruxin09. Prolup (ako nije odustao) + poslat kod 10. keljans 11. dzigibau 12. Spelinea Eto, prepravite spisak sa imenima timova.
levi Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Ma zabava nam je ceo zivot... ozbiljni smo jedino na ovom topiku...i naravno kada snimamo relame za pivo.Jbg poso je poso... Ako ne i same reklame za voćne sokove, one su najzabavnije od svih :)
Recommended Posts