dzigibau Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) Evo i avatara samo za praslina. Muzika ......I mogu vam reci ovaj autokomplit nije tako los. Dusa me boli da promenim tim koji mi je udelio.... Edited August 8, 2014 by dzigibau
Remi Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 2. Да ли је Д ознака за дужину или ширину? Naleteo sam bio na ovu temu, kakav car.
keljans Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Члан од 2008. године а 97 постова... Хмммм. Мораш да одговориш на нека питања како би утврдили да ли си нечији клон. Упозоравам те да нећеш моћи да провалиш која су питања намењена откривању да ли си клон, можда ти нека буду чудна због тога али молим те на сва одговори. 1. Drive, да или не? Maybe 2. Да ли је Д ознака за дужину или ширину? 3. Која екипица ти је омиљена? WH 4. Да ли си клон? Ne bih rekao 5. Кекси - Подбара или Марко Мишковић (ово може и есеј) ako bas moram pre bih Keksi Liman... uzivam u citanju a manje u pisanju po ovom cenjenom forumu
keljans Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 I,kao sto rekoh,sve su to klonovi,lose kopije,falsifikati...Pogotovo taj matematicar.Samo je jedan Ubibobi,prvi potomak Prslinovog diskrecionog prava i apsolutni vladar "drugarske" :0.6: koji je odoleo cak i prokletstvu autokomplita... Keljanse sto se mene tice dobrodosao u 1 ligu...msm ,ne znam koliko si upucen ali to je ustvari treca liga. I naravno cuvaj se autokomplita Hvala na dobrodoslici i naravno da ocekujem da krenem sa dna ...
ubibobi Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Члан од 2008. године а 97 постова... Хмммм. Мораш да одговориш на нека питања како би утврдили да ли си нечији клон. Упозоравам те да нећеш моћи да провалиш која су питања намењена откривању да ли си клон, можда ти нека буду чудна због тога али молим те на сва одговори. 1. Drive, да или не? Maybe 2. Да ли је Д ознака за дужину или ширину? 3. Која екипица ти је омиљена? WH 4. Да ли си клон? Ne bih rekao 5. Кекси - Подбара или Марко Мишковић (ово може и есеј) ako bas moram pre bih Keksi Liman... uzivam u citanju a manje u pisanju po ovom cenjenom forumu Bome si ga kupio sa W.H.-om...a jedan pravi odgovor je sasvim dovoljan
Remi Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Bome si ga kupio sa W.H.-om...a jedan pravi odgovor je sasvim dovoljan Kupio ga isto kao Ravel sa ovom slikom :D p.s. iskusno je preskočio drugo pitanje
Прслин Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Него, Фантази... Скапирао сам да ми не би било довољно ни 120 милиона пошто желим да имам у тиму девет играча средине од којих ниједан није испод 8 милиона: Јаја, Силва, Санчез, Азар, Фабрегас, Ремзи, Мата, Стерлинг, Ериксен (или Ламела, не знам још). Играо бих 1-9-2 (знам да је 13, па шта), у одбрани зна се Кресвел, у нападу исто к'о и сви али нећу да напишем ако има неко ко није као сви па да му не откривам.
nbg4ever Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Meni je i dalje odbrana potpuna misterija. Pokusao nesto danas da napravim, al ne ide. Sutra. Moram, jbte
Прслин Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Буџет за одбрану ми је 22 милиона, чупа ме само прелазак Влара у Јунајтед.
nbg4ever Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Evo, nasrao nesto i izgleda sasma pristojno. Ima cak i par tvojih vedeta
ubibobi Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Него, Фантази... Скапирао сам да ми не би било довољно ни 120 милиона пошто желим да имам у тиму девет играча средине од којих ниједан није испод 8 милиона: Јаја, Силва, Санчез, Азар, Фабрегас, Ремзи, Мата, Стерлинг, Ериксен (или Ламела, не знам још). Играо бих 1-9-2 (знам да је 13, па шта), у одбрани зна се Кресвел, у нападу исто к'о и сви али нећу да напишем ако има неко ко није као сви па да му не откривам. Neko?Neko!?!Neekooo!!!Neeeeee!! A matematicar? Molim te pisi o formaciji koliko god hoces a imena zadrzi za sebe.Jedina sansa su nam ta prva dva kola da odmaknemo dok ne provali ko su ta gospoda Sancez i Fabregas koje jos nije ni zamijetio jer su na poslednjoj strani.
Remi Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Bojan, 3 utakmice 3 gola, za ove koji ne prate prijateljske. To sa Vlarom bi bilo idealno, plus ode Vermalen u Barsu.
Recommended Posts