Прслин Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 tolaa carice :ziga: tvoj sam verni podanik! sto bi rekla brena, robinja sam tvoja
Tolaa Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Samo da priupitam pre nego sto nekog privezem za sidro i bacim ga preko ograde: ko je ostao od novajlija u Championshipu? Samo Calavera, Mauci i tsva ili ima jos neko? cvrlle, ionako si u 1 Ligi, nemam gde da te gurnem, ne treba da se trudis za sada. Ali utefteren ti je jedan + za ubuduce.
cvrlle Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 pa to, mene samo buducnost interesuje. ne planiram da se zadrzavam 1 ligi :P
Sam Spade Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Samo da priupitam pre nego sto nekog privezem za sidro i bacim ga preko ograde: ko je ostao od novajlija u Championshipu? Samo Calavera, Mauci i tsva ili ima jos neko? cvrlle, ionako si u 1 Ligi, nemam gde da te gurnem, ne treba da se trudis za sada. Ali utefteren ti je jedan + za ubuduce. Zar Tsva nije staaari fantazer?
Tolaa Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Nije ga bilo u Prem(i)eru, bar ne neko vreme, ne secam se ranije, pretpostavljam da je igrao. Redovan je u CL, kao i Mauci. A Calavera nam je WC pobednik, nemam pojma koga bih predlozila za 1 Ligu. Recite mi da ima i neki cetvrti!
malkin Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Nije ga bilo u Prem(i)eru, bar ne neko vreme, ne secam se ranije, pretpostavljam da je igrao. Redovan je u CL, kao i Mauci. A Calavera nam je WC pobednik, nemam pojma koga bih predlozila za 1 Ligu. Recite mi da ima i neki cetvrti!
Прслин Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Tsva је стари фантазиста, учествовао у х2х у сезонама 2011/12 и 2012/3, а у класику и пре тога. Тим му се звао Zigini :ziga:
cvrlle Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 uzmite im proseke iz predhodnih nekoliko sezona pa neka najbolji ostanu
Calavera Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) Nije ga bilo u Prem(i)eru, bar ne neko vreme, ne secam se ranije, pretpostavljam da je igrao. Redovan je u CL, kao i Mauci. A Calavera nam je WC pobednik, nemam pojma koga bih predlozila za 1 Ligu. Recite mi da ima i neki cetvrti! Dozvolite™, dupla kruna u WC klasiku i H2H ^_^ Mogu ja u 1 Ligu ako tako odlucite, samo cenim da bi vas bio blam kad bi treceligas zaseo na celo klasika... :misko: Edited August 7, 2014 by Calavera
Pokojni Ruxin Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ma ja ću ljudi u treću, rekoh već da nije nikakav problem
Прслин Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Класик је небитан, без директних х2х дуела нема праве забаве. Мени је милион пута дража титула у Нашој лиги, целосезонском х2х дуелу са Геијем него титула у форумском Класику.
nbg4ever Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Meni je draza titula u klasiku i back2back opstanak u hedTUhedu, nego titlula. Koju inace nisam ni osvojio. Toliko
Tolaa Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Odluceno je. U moju korist. Iz Shipppa ne izlece Calavera, kao ni tsva, a i Mauci ostaje. Resenje je kompromisno. Izletece neko ko je bio neaktivan prosle sezone. To nije Ruxin. adasevicu, izbacen si. Napusti Brod velike Tolee. Fei, dodjes mi 3 boda.
John Coltrane Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Tsva је стари фантазиста, учествовао у х2х у сезонама 2011/12 и 2012/3, а у класику и пре тога. Тим му се звао Zigini :ziga: Sta ima tu vise da se razmatra?! :ziga:
Recommended Posts