cvrlle Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 a ja se pitam gde li su (orasi), obecali su da ce doci? e stvarno ste ovna ona konervativna, vi starosedeoci. plasite se konkurencije, prepadate narod. prasline, s kim cu ja na kraju da igram tu trecu ligu? samo ja i tvoji drugari. lepo si se organizirao
Svarog Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) Cvrlle, ja sam isto u trećoj. a nisam Praslinov drugar. naprotiv, smatram ga za svog vekovnog neprijatelja, i njega i Toluu, otkad su me dekretom nogirali u Ligu 1. inače, i ti mi nisi simpatičan. još otkad si me izbacio u osmini finala WC fantazija. tebi ću prvom da se osvetim!!! :fashisto: Edited August 7, 2014 by Svarog
Tolaa Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Cvrlle, ja sam isto u trećoj. a nisam Praslinov drugar. naprotiv, smatram ga za svog vekovnog neprijatelja, i njega i Toluu, otkad su me dekretom nogirali u Ligu 1. inače, i ti mi nisi simpatičan. još otkad si me izbacio u osmini finala WC fantazija. tebi ću prvom da se osvetim!!! :fashisto: Drago mi je sto sam dobila jos jednog vekovnog neprijatelja, ali ja te nisam nogirala, to je uradio Prslin kom sam ja vekovni neprijatelj i koji me mrzi iz dna duse (osecanja su obostrana). Ja sam samo lupila pecat. On sada na vama leci svoje frustracije i komplekse, jer jos uvek nije preboleo to sto sam ga nogirala pre 3-4 sezone, i to bez dekreta. Prolupe, u pravu je kralj, nasi fantazi topici su najdrugarskiji na celom internetu, svako zezanje i provociranje je bezazleno, jedini "fajt" koji smo imali u ovih 5-6 godina je ovaj Prslinov i muslinov, ali i njih dvojica ce to da rese jednim medjusobnim okruzivanjem na terenu.
kralj Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 I ovo dvoje sa njihovim kvazirivalitetom, a svi se prave da ne znaju da je Kresić zapravo Terzić.
Tolaa Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ne vredjaj Terzu. On ne bi u XY kola pre i posle utakmice sa mnom isao na -40, a protiv mene kretao sa pozitivnom nulom. <_<
Прслин Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ја се са муслином свађам од првог дана на форуму, само то до сада никада није процурило на фантази. Жао ми је што се то десило, а да бих спречио наставак свађе ставићу га на игнор и ту ће остати све док не будемо у истој лиги, што ће ми бити и додатни мотив да никада не испаднем из Премера. Још нешто, далеко важније: ове године нема више одлазака у минус! Можда понекад, да ме жеља мине. Или ако налетим на некога против кога сам увек ишао у минус. И када ме нешто сјебе, па морам само да се смирим. Или ако стигне у град неки добар минус. Можда и ако неко дође па са собом донесе неки свој минушчић па га поделимо. Или ако мурија покуца на врата па морам брзо да одем у минус да ме не ухвате са њим на гајби. Ето, само у тим ситуацијама, иначе никад више!
Hobbit slayer Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 A moze li bar naziv topica da se ispravi?!Mislim da nije mudro menjati naziv topica, pogotovo sada kada je zaživeo u narodu i maltene postao brend... [emoji2]
John Coltrane Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Na kraju ce fantazi topic postati najgore smetliste za iznosenje prvljavog vesa. Ajmo onda ko jos koga mrzi na forumu .
malkin Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 SNARC javlja da se vratio u čempppionšip. brod opet popunjen preko kapaciteta, moraće Tolaa nekog da tera da hoda po dasci.
Timmi Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) Ti si mi u Top 3 omrazenih!ti bi meni bio kad bi znao da igras Edited August 7, 2014 by Timmi
Tolaa Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 SNARC javlja da se vratio u čempppionšip. brod opet popunjen preko kapaciteta, moraće Tolaa nekog da tera da hoda po dasci.To najvise volim. Javljam popodne, da malo gustiram i novajlije u Shipu pecem na tihoj vatri. Posto je ovo tolokratija, predloge mozete da dajete, ali usvajam samo one koji mi odgovaraju.
cvrlle Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 tolaa carice :ziga: tvoj sam verni podanik! sto bi rekla brena, robinja sam tvoja
Recommended Posts