kralj Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Za treću ligu. Pod uslovom da Drugaritm imaju obavezu da učestvuju na forumu ako misle da se ukrcaju na brod. Ko dovede neaktivnog drugara - perm ban.
ubibobi Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 +1...To je verujem tako i dogovoreno.Zato ja sad tankujem ove besmislene postove da se osiguram kolko-tolko,jer ova sezona ce biti teska,vremena se menjaju,teski se oblaci nadvijaju nad ...a i ovo globalno zagrevanje
Bogotac Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Samo nas obavestite za trecu ligu na vreme...Tim je vec u izradi... :D
ducca Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 (edited) Ako nista nova ekipa je brzo skapirala da su jinxovanje i kukanje esencija ovog foruma... Edited August 6, 2014 by ducca
Gylfi Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 To je ono što mi je oduvek trebalo, kad čekaš Silvu do srede da odigra LŠ, prođe sve regularno, ubaciš ga (-4) i oni u četvrtak objave povredu tri sedmice. Onda naravno isteraš svoj plan do kraja i ubaciš Nasrija da bi zaradio dva boda na -8 transfernih celzijusa. I kad napokon dovedeš tog stamenog Dawsona jer Totnem piči žestoke odbrambene bodove, ostaviš Ravela na klupi i naravno, Čekići ih očetkaju tru nula na Vajt Hart Lejnu sa Ravelovim Hatembenarfovskim prodorom. Kome to iskukati u ril lajfu.
Hobbit slayer Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Posle 6 dana intenzivnog rada na sklapanju tima, mogu reći da sam (trenutno) zadovoljan sa istim... Mada, sutra je novi dan... [emoji30]
ducca Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Ne kapiram što se toliko ložite da sad sredjujete tim, mozak na paši do četvrtka minimum (što naravno ne znači da ne pratim novine, portale, rezultate, izveštaje, prenose i odložene snimke, sa priprema, te twitere i fejsbukove )
Hobbit slayer Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 U mom slučaju je iz preventivnih razloga, jer trenutno imam slobodne dane, a od Petka do početka sezone ću raditi non stop, pa mi je lakše da sada postavim kostur tima i dan-dva pre početka samo "opalim glazuru"...
Sam Spade Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Je l' ima negde sačuvan poredak Broda od prošle sezone?
cvrlle Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 (edited) gilfi, jel ti pravis keca? Edited August 6, 2014 by cvrlle
cvrlle Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 10 bi bilo idealno. bolje 10 nego 11,12,13... zbog regularnosti
Recommended Posts