Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Krajnje je vreme da pocnem sa dzinksom  :D Cestitke Spejdu,baraz ce biti napet ko kisobran

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cestitke Spojlerovcima i ponosnom treneru Garnirungu na laganoj pobedi u direktnoj borbi za opstanak u Brodutm.

... Iz Broda™ ispadaju 2 poslednje plasirana? -_-

Plus 2 u baraz ako se ne varam, ali neka komesarijat potvrdi...

Pomazi Tolaa, ovo mi postade pitanje svih pitanja.

Posted

Koliko prolazi/ispada iz liga? Nisam pazio na času.

Iz Premera direktno ispadaju 3 tima, a jos 2 idu u baraz sa 4. i 5. iz Shipa. Za ispadanje iz Shipa je valjda princip 2+2, posto u 1 Ligi ima samo 16 timova. Ili mozda ipak isto 3+2, ne mogu da se setim gde je bila granica po broju timova, sigurno ima negde na topiku. 

Hvala, Zoki, pisem onda 3 boda.  :fantom: I sa ovakvim kontra-dzinksom cu da zavrsim ispred malkina i Prslina, koji se oglasio samo da bi meni napakostio. 

Mislim da je za ispadanje iz Shipa ostao da se utvrdi  princip 2+2 ili 3+1 tj. srazmerno broju timova u Ligi 1...Tim povodom apelujem na foteljase iz PPPFFSRSSR-a da u ovih poslednjih nekoliko kola doprinesu toj odluci...da se ne brukamo u belom svetu  :fantom:

Aha, znaci ipak je bilo samo 4 tima, samo je pitanje da li 2+2 ili 3+1. Posto je tako, onda bih ja predlozila da bude 3+1. To malo favorizuje 1 ligase u odnosu na Shipere, ali je 16 igraca bilo granica za prelazak na 3+2, tako da mislim da je ovo neki kompromis. Predlog je otvoren za diskusiju. 

I onda niko nije diskutovao. Da mislim da je to moguce, mislila bih da me ignorisete. 

Posted

И ко на крају испада? Хоће ли се ико огласити или џабе чекамо одговор?

Posted

Izbacite samo Mocu i Feija, pa da zatvaramo topik

*e, i aktivirao sam divljaka

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted

Znaci™ baraz u najavi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Da li ova živost na topiku znači da je u višim ligama završen regularan deo sezone i ostaje još baraž? Pitam za par njih što nemaju takvih briga.

Posted

Krajnje je vreme da pocnem sa dzinksom  :D Cestitke Spejdu,baraz ce biti napet ko kisobran

Ja kasnim jedno mesec i po. Srećom Iskudija  izgubi, inače bi bio pičvajz bio veći. Još i Kralj gubi u Premeru, taman da nervira nas što smo na granici.

Posted

Prslinovanje in 3...2...1...

Posted

Koji vam je? Pa dao im Mou slobodno 5 dana. Najbolje da ce u Londri da sedi

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted (edited)

Praslin ko prslin, unosi nemir međ naše redove :mad:

Nego slučajno mi sad pade na pamet, jel moguće ignorisati korisnika samo na jednoj temi? Pitam za druga

Edited by Ruxin
Posted

Могуће је ако је на овој теми и ако је корисник женско. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...