Jump to content

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

Браво, Тими! :Hail:

Pred sutrasnji duel zaostajem 35-36, protiv Praslina. Meni nastupaju Giroud, Sancez i Mertezaker, a za Praslinovce Ramsey i Giroud. Pobeda mi i matematicki donosi opstanak u Premieru, bez obzira na rezlutate ostalih sapatnika iz donjeg dela lige.

Ја се све нешто надам да ће Мертезакер остати у гаражи, па да удари Ремзи на Санчеза.

Веома ми је драго што сам обезбедио опстанак, имам утисак да нећу добити ниједну до краја. Осим последњег кола, наравно. :fantom:

Imaš plus 2, pošto je ukralo Azpiju bonus :(.

Нешто не верујем да ће после Санчезовог хет-трика тај бод бити битан. :)

bravo Timmi!

ovo je baš posebna sezona, svaka čast na objašnjavanju™. jel se pamti da je neko od pppovaca ovako kasno u sezoni imao dvocifren plasman?

Не памти се. Пре три године се побеђивало у ППП класику са пласманом у првих 10.000 overall, а сада су прва три играча класика у топ 1.000.

Лепо напредује лига, али Тимијев резултат је потпуно невероватан.

Treba napomenuti i da su trojica PPPovaca u top 10 u Srbiji (Timmi, Calavera i Malkin), Timmi drugi i kasni 18p za onim "Ne bi da si tica", valjalo bi da iznedri nekog keca iz rukava posto su im timovi vidim jako slicni. Vardy ga prodao ovo kolo jbg.

:ziga:

Treba napomenuti i da su trojica PPPovaca u top 10 u Srbiji (Timmi, Calavera i Malkin), Timmi drugi i kasni 18p za onim "Ne bi da si tica", valjalo bi da iznedri nekog keca iz rukava posto su im timovi vidim jako slicni. Vardy ga prodao ovo kolo jbg.

i gylfi 14. a bio je tu u top 10 dosta vremena. to je nama nasa borba dala.

ciljevi do kraja su da ostavim ovu dvojicu smaraca iza sebe, top 100 i kao najteze da stignem ticu koji mi zapravo bjezi 16 bodova kad udje krul s klupe. tici je ovo druga sezona, proslu je zavrsio van miliona, a ove je od 17. kola u samom vrhu. par kola me izjebao remy, sad me jebu ti nesrecni golmani, jedan ne igra, drugi u najgorem timu u ligi.

fala, ljudi :wub:

Cestitke, Timmi. :)

Ti si bar polozio pravosudni, iako ti to i nije neka uteha, a ja sam izgleda promasila penal za posao koji je bio k'o stvoren za mene. :isuse: A zbog tog posla sam zrtvovala drugi posao. :isuse:2 Ali za razliku od tebe, nije kao da bih zrtvovala fantazi, razume se. Troll off. 

Samo da znate, dzinks na ovom topiku uspeva ne samo za fantazi.  :fantom:

Sančez sutra ako ne da 2 komada, neću stići ni do baraža. A bio sam 1. dobar deo sezone...

Гледам са убибобијем, спомиње те често. :lol:

Pred sutrasnji duel zaostajem 35-36, protiv Praslina. Meni nastupaju Giroud, Sancez i Mertezaker, a za Praslinovce Ramsey i Giroud. Pobeda mi i matematicki donosi opstanak u Premieru, bez obzira na rezlutate ostalih sapatnika iz donjeg dela lige.

Какво лудило од лудости овај дуел!

Едит: Глупи Венгер прекинуо журку. :mad: Честитке, Александре! :thumbsup:

Edited by Прслин

Ispratih zavrsnicu preko livescore-a :D. E pa to je to, matematicki obezbedjen Premier sledece godine.

sudija sviraj kraj sezone!

Sančez sutra ako ne da 2 komada, neću stići ni do baraža. A bio sam 1. dobar deo sezone...

sudija sviraj kraj sezone!

+1

Tukao Morzeve pa preskocio njih i Djubretare. Iz Broda™ ispadaju 2 poslednje plasirana? -_-

Plus 2 u baraz ako se ne varam, ali neka komesarijat potvrdi...

Guest
This topic is now closed to further replies.