Jump to content

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

dvaput izgubio od Prslina, dvaput od Moće, evo sad me i Fei dobio... kad gubiš od tih Uest Hemova, Halova i Kjupiarova, čemu uopšte da se nadaš :isuse:

putuj evropo...

Sančez sutra ako ne da 2 komada, neću stići ni do baraža. A bio sam 1. dobar deo sezone...

Pred sutrasnji duel zaostajem 35-36, protiv Praslina. Meni nastupaju Giroud, Sancez i Mertezaker, a za Praslinovce Ramsey i Giroud. Pobeda mi i matematicki donosi opstanak u Premieru, bez obzira na rezlutate ostalih sapatnika iz donjeg dela lige.

Sančez sutra ako ne da 2 komada, neću stići ni do baraža. A bio sam 1. dobar deo sezone...

batali svaku nadu. i meni treba da Aleksis poludi, a neće se desiti zbog Feijevog đuđua, jbg.

Dobro je da je Silva morao opet da pokupi zuti karton, jebo te koji put ove sezone. Ulazim sa pola kosa prednosti u Arsenalov mec (mada bice valjda neki bonus za Spanca)

Ako Silva dobije bonus 3,vodim 9 poena a to znaci da bi ti trebao 1 gol Sanceza uz 3 bonusa za pobedu od 1 razlike i to ne racunajuci eventualni klinsit za jos 1 poen...ja prostudirao :fantom:

treba mi onaj video proslave neke africke vojske.

treba mi onaj video proslave neke africke vojske.

Cestitke i na matematicki overenoj tituli,i to sinhrono sa Chelskijem

to, bre. Igraj, malkine! Igraj, tolo! Igraj, mjuki!

Cestitke timmi. Ja dobio Mau i ostae mi 3 kola da se borim za drugo mesto ili barem da ocuvam direktan plasman u LS :D...s obzirom na promenljivu sezonu moze se reci da sam imao srece da nakupim ovoliko pobeda.

Sunce ti jebem Myhill je na jednoj tekmi skupio 17 bodova sad videh total skor :Hail:  Kako bi bilo dobro da sutra brani Poljak tesko izgovorivog i jo teze pisivog prezimena  :whistle:

Izgleda da cu uspeti da iznenadim lidera trece lige! On ima dva Arsenalova sutra a ja gologuz branim 17p. I sve to najvise zahvaljujuci magu fudbalske igre Zozetu koji je ostavio Oskara na klupi i na taj nacin mi ubacio Vasilevskog sa svojih 10p.

Izgleda da cu uspeti da iznenadim lidera trece lige! On ima dva Arsenalova sutra a ja gologuz branim 17p. I sve to najvise zahvaljujuci magu fudbalske igre Zozetu koji je ostavio Oskara na klupi i na taj nacin mi ubacio Vasilevskog sa svojih 10p.

17? Zasto mi je to poznato, hm?!

A, da, Majhil na klupi. Jebao me Liverpul i dgw.

• Author

Cestitke, Timi. Celsijevski™

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.