Calavera Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 +1 Vidi se da nemas veze s elementarnom aritmetikom, zar nikad nisi cuo za onu "minus i minus daju plus"?
pantelia Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 E ovo volim, kad izgubim u 16:30 i onda mirno pratim. Uvazeni protivnik ima Kutinja i Vasilevskog, a u jedinoj utakmici za koju sam se nadao da ce se zavrsiti bez golova, vec je 1-1. Borba za opstanak ce biti napeta kao mider, gore od Championshipa.
malkin Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 samo Feija može ovako da kenja. Ki uđe na 10 minuta i zabije. opet pogubi od sebe boljega...
clever bastard Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Benteke Prvi put da sam pogodio s transferom, odnosno da se raspucao onaj kojeg sam kupio a ne onaj kojeg sam prodao. Mada, nije iskljuceno da sad odbaceni Rooney odgovori sa het-trikom.
Tolaa Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 I tako razmisljam jutros da zamenim Remija Bentekarom, i odlucim da ipak sacuvam transfer za sledece kolo. Potpuna katastrofa, niko nista, a protivnik ima i Kutinja i CS Fabianskog. Cestitke, nick, nije dzinks ovog puta.
Calavera Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Epski raspad, 9 bodova od 5 igraca. Kako je krenulo, sutra se Kun povredjuje u 1. minutu, a Eden zabija het-trik <_< Cestitke Mauciju, Jagielka i Fabianski mu odradili posao za sve pare.
malkin Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 ali Henderson i Sterling. raspadi raspali, oteraću ih iz tima makar morao u debeo minus da odem.
nbg4ever Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 (edited) :torbica: Lester vec 2 gola, a Vardy ni da primirise... bice ovo 1 od onih™ kola :( Lepo rekao covek. Nema tu sta da se doda... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Edited May 2, 2015 by nbg4ever
malkin Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Myhill osta na klupi +1ti i ja izgubismo na isti način u ovom kolu, izgleda.
ducca Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Pazi da ne lazem igram protiv raspada jednakog svom, trenutno je 5-6 zahvaljujuci Ki-u, inace bi bilo 5-1 pa ti vidi sto sam ispizdeo :P U takvim duelima zna da odluci i zuti karton.
ubibobi Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Kod mene u bitnom duelu protivnik 4 poena vise i Aleksisa protiv mojih Terija i Silve,,,nategnuto.Sve bi bilo mnooogo lepse i lakse da je rahiticni Rahim pogodio ono sto bi i moja baba pogodila
Recommended Posts