Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Tj Haz© vs Morgan + 5pts + Haz

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tj. Kolmen vs Wolscheshsid  :fantom:

Shimmy ako udje i donese mi pobedu, imace pocasno mesto u timu do kraja sezone. 

Posted

Ako me McShane ne izvuce nece niko.

.

:Hail: 12p ovo kolo

Posted

Рецепт за савршено коло:

1) Одлазак у -12.

2) Победа за 1 поен.

3) Одлучујући поен добијен захваљујући три Мињолеове одбране.

4) Победом обезбеђен опстанак.

5) Пораз противнику значи место које га води у нижи ранг такмичења.

6) Три играча, укључујући и капитена, играју последњу утакмицу: управо поражени противник у х2х их све има, али противници у класику их баш и немају.

7) Среда је, а Толаа се још нервира.

Posted

E, Prsline, kad bi znao kakav sam bezvezan dan juce imala, kad je sve sto je moglo da krene naopako, krenulo naopako, pa mi jos i tih jedva par fantazi poena dosli kao tresnjica na govnjivu tortu, sampanjac bi otvarao. A danas krecu posledice svega toga od juce, tako da se na kraju ovog dana ocekuje da Remy zaigra 3 minuta i dobije crveni. 

Sta bude ako igrac ne ulazi u igru, ali dobije crveni na klupi? To je takodje realan scenario za mene.  :fantom:

Posted

E moja ti kukaš za jedno kolo a šta ja da kažem za celu sezonu?

Posted

Ti si bar polozio pravosudni, iako ti to i nije neka uteha, a ja sam izgleda promasila penal za posao koji je bio k'o stvoren za mene. :isuse: A zbog tog posla sam zrtvovala drugi posao. :isuse:2 Ali za razliku od tebe, nije kao da bih zrtvovala fantazi, razume se. Troll off. 

Posted

Mogli bi, vi barabe, da organizujete forumasko okupljanje i pracenje poslednjeg kola.

Ili da se odvucem do Jagodine. Moca mi je onomad rakao - Mi kasa e su kasa.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted

Најјаче да Моћа има кућу. Капирам да спава испод неког моста. Има ли Јагодина мост уопште? Ако нема, вероватно спава испод жирафе.

Posted

U Brodu ce se u poslednjem kolu svakako slusati Vreme sporta i razonode. Kako stvari stoje bice napeto i oko ispadanja i oko baraza za Premer.

Posted

Čuj nemamo most! :mad: Imamo tri! I ja svako veče menjam ispod koga spavam! Samo bahato!

Posted

E moja ti kukaš za jedno kolo a šta ja da kažem za celu sezonu?

+1

Iskukaće Tola da Remy ostane van terena :(

Jagodina možda nema most al će zato od sledeće sezone imati Brod :Jova:

Posted

ne igraju kurtara i slupara, vardara igra. ostalo valjda standardno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...