Jump to content

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

Slavlje u domu malkinovih

...svi podižu ruke i veseli su.

Dame N' Doye, kakva akvizicija ^_^

Gulfi koji se danas setio da pocne ponovo da igra fudbal i popisa se po meni.

Manj vise i po meni :isuse:

I mene ubi Gylfi. 

Pravilo uporedjivanja klasik poena postoji godinama unazad 

Od prosle sezone. :D 

Naravno da ne bismo uvodili nista novo sad, ali naravno i da su svi predlozi za naredne sezone dobrodosli. Nekima ce da se svide, nekima nece, zato i postoje Tole.  :fantom:

E, pa meni to deluje kao oduvek, posto sam se prikljucio prosle sezone  :whistle:Kako god vi iz FFS-a odlucite tako ce da bude...kakvo crno glasanje...glasali smo onda kad smo vas izabrali   

Ne znam za ostale, a ostalih ni nema, ali ja sam se samoproglasila, kakvo biranje! Jedina kvalifikacija mi je u potpisu, to ce i epitaf da mi bude. 

Nije loš to predlog samo kad bi igrači koji bi igrali taj plej of imali sačuvanu divlju kartu.

Ovako u tom poslednjem kolu može da se desi da dva tima odmaraju pola ekipe jer igraju finale FA kupa, ovi drugi već ispali, treći izbegavaju Evropu...

I na kraju neko će uvek krenuti osakaćen i moraće kako ono kažete, praslinovati.

Ma zna Prslin dobro koja ti je kvalifikacija  :lolol:

Ma zna Prslin dobro koja ti je kvalifikacija  :lolol:

(dis)kvalifikacija...   

I dalje mi jebeno nije jasno sta se desilo danas sa Morenom, neki fantomski "knock" mu stoji u rubrici, ali nigde traga o tome, u najavi ga pomenuo nije BR a ni posle meca :unsure: A cele nedelje hocu Lovrena da ubacim i u petak promenim i uzmem ovog drugog. Po starom dobrom obicaju tacno cu za ovaj propusten CS popusiti bodove i sansu za povratak i Premier.

I mene ubi Gylfi. 

Pomosliće ljudi da si izgubila a sve što treba je da se ostatak tvojih igrača samo pojavi na terenu... :(

Pomosliće ljudi da si izgubila a sve što treba je da se ostatak tvojih igrača samo pojavi na terenu... :(

Ali prvi se Remy nece pojaviti na terenu.  :cry:

Pojavice se zato sto ga ja imam u timu a prva izmena mi je Gilfi.

...svi podižu ruke i veseli su.

Dame N' Doye, kakva akvizicija ^_^

i ja sam bio blizu da ga uzmem, ali rekoh da ne jedem govna i uzmem vardyja.

I dalje mi jebeno nije jasno sta se desilo danas sa Morenom, neki fantomski "knock" mu stoji u rubrici, ali nigde traga o tome, u najavi ga pomenuo nije BR a ni posle meca :unsure: A cele nedelje hocu Lovrena da ubacim i u petak promenim i uzmem ovog drugog. Po starom dobrom obicaju tacno cu za ovaj propusten CS popusiti bodove i sansu za povratak i Premier.

ista stvar za schluppa, koga sam uzeo samo zbog ovog dvostrukog kola ima pet sedmica. u isto vrijeme schmeichel (valjda se ovako pise, ubice me sektasi ako ne) i morgan uzmu zajedno 19 jebenih bodova i ljudi koji su divljali cak bez drugog meca prave veliku razliku. 

inace, kao da igraci u ovakvim kolima ne samo da imaju dvije utakmice, nego dobiju neke super moci. qpr citavo prvenstvo ne moze da pridje golu u gostima i onda da 7 (ej, sedam) golova u dvije utakmice, benteke da golova koliko u citavom prvenstvu do tada, ovaj malkinov ndoye na gostovanju daje dva gola, odbrane hulla i leicestera odjednom uzimaju klinsit na gostovanju iako ne mogu utakmicu da zavrse bez dva primljena gola, naravno uz bonuse (po tri) gore pomenutih najcesce kupovanih igraca... nevjerovatno.

Edited by Timmi

A prodadoh Jagelku da bih doveo jebenog Morena. Ovo kolo ce me u grob oterati.

Guest
This topic is now closed to further replies.