Прслин Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 NIje treci saban iz odbrane, nego Jang. Kosta malo, a tipujem da ce da se nadaje golova :) Dakle Runi i jedan od ove dvojice... А, пардонирам. Како иду припремне, може да се деси да ти баш Јанг направи разлику иако ја не бих смео на њега да се кладим. Или, тачније, иако се ја кладим на неког другог. Капирам да је један играч изабран по инстинкту оптималан приступ.
levi Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Verovatno neće biti potrebe. Forumaša će biti taman za dve lige, bez da se guraju
Прслин Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) ПРЕМЕР: 01. Terrible Muriel - nbg4ever 02. ФК West Ham - Прслин 03. Misirke - Tolaa 04. Liverpuldjani™ - Behemoth 05. Banjica Boys - LeBron 06. Cuvari Tradicije - zoki 07. Pantelia Stars - Pantelia 08. Металлург Шеффилд - malkin 09. Topolice UTD - nick1986 10. Sokolovici UTD - Hudersfield 11. Dabogda crko R'n'R - Aleksandar88 12. 25_maj - Daddy Cool 13. Trotters Inc - Moca 14. Kalabaster - kralj 15. SPark - Timmi 16. Miami Heat - Feindouno 17. Buljarica Hotspurs 18. Trotters Inc 19. Jako do samog kraja 20. SanLiTun Lions ШИП (прошлогодишњи учесници Фантазија): 01. FK Moćni Grbalj - goofs 02. djubretari - sabahudin 03. neugodan rival - clever bastard 04. EON - adasevic 05. Meraklije UCFC - cartman 06. Spojlerovci - Garnirung 07. Argentina Utd - ducca 08. Ultimo Beer Centre - Hobbit slayer 09. Midsomer United - San Epifanio 10. Morževi Junajted - Zoidberg 11. Bobi van kenobi - Ubibobi 12. FC Ronin - John Coltrane 13. Petoletka - Sam Spade 14. Queens Park Andjus - Dziber 15. King City - Calavera 16. Cevap - TSVA 17. 110% - Ruxin 18. Pilkington's moaners - Mauci PPP 19. Poljanche City - Svarog 20. muffin - cvrlle ТРЕЋА ЛИГА 1 (остали): 01. Mean Machine - Remi 02. Pokusni Kunići - Gylfi Pleasure 03. --1991-- - Zigara 04. SinCity - Bogotac 05. FT Milan - Milan037 Премер је попуњен и у ниском старту. TSVA, Ruxin и Calavera су пребачени у Шип јер тамо припадају по стажу. Остала су три непопуњена места и њих ће, као и цео Шип, да хендлују Зоидберг и Толаа. (После едита у Шип пребачени и Мауци, Сварог и цврле). Зои и Толаа ће такође и да преломе да ли се прави Трећа лига 1 која би - да данас стартујемо - имала пет учесника. Уз њих ће на списку ускоро да се појаве још два имена, у питању су Убибобијеви и моји другари са којима већ годинама играмо фантази и који су тренутно у процесу регистровања на форум. Ако уз њих улети још троје нечијих другара имамо врло респектабилних 10 учесника, што је више него довољно за лепу зајебанцију. Промоција је по истим правилима као и за Шип/Премер али се води рачуна и о активности на форуму (неко ко се само регистровао и активан је на фантазију али не пише уопште на топику не може да пређе у Шип без обзира на остварен резултат). Има ли добровољаца за комесара ове лиге? Edit Извињавам се Мауцију, који овде има седам година стажа, помислио сам да је ник Mauci ppp неко нови као што је био случај са Behemot/Behemoth. Svarog је на форуму само две године краће, следећи по стажу је cvrlle са четири форумске куке. Хвала Феију који ми је скренуо пажњу на овај мој превид, уз напомену да сам тешка срца морао да одбијем његов предлог да се Жигара због имена убаци у Шип и то уместо адашевића. Edited August 5, 2014 by Прслин
Gylfi Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) Evo, udobrovoljavam se da budem (ko)mesar za Ligu jedan. Kao prvi korak ću da se samošutnem sa Broda i sredim tim do 48.2 verzije, ako struja ne štrecne još jedared. A ako štrecne tu su skrinšotovi. Edited August 5, 2014 by Gylfi Pleasure
Garnirung Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 ПРЕМЕР: 01. Terrible Muriel - nbg4ever 02. ФК West Ham - Прслин 03. Misirke - Tolaa 04. Liverpuldjani™ - Behemoth 05. Banjica Boys - LeBron 06. Cuvari Tradicije - zoki 07. Pantelia Stars - Pantelia 08. Металлург Шеффилд - malkin 09. Topolice UTD - nick1986 10. Sokolovici UTD - Hudersfield 11. Dabogda crko R'n'R - Aleksandar88 12. 25_maj - Daddy Cool 13. Trotters Inc - Moca 14. Kalabaster - kralj 15. SPark - Timmi 16. Miami Heat - Feindouno 17. Buljarica Hotspurs 18. Trotters Inc 19. Jako do samog kraja 20. SanLiTun Lions ШИП (прошлогодишњи учесници Фантазија): 01. FK Moćni Grbalj - goofs 02. djubretari - sabahudin 03. neugodan rival - clever bastard 04. EON - adasevic 05. Meraklije UCFC - cartman 06. Spojlerovci - Garnirung 07. Argentina Utd - ducca 08. Ultimo Beer Centre - Hobbit slayer 09. Midsomer United - San Epifanio 10. Morževi Junajted - Zoidberg 11. Bobi van kenobi - Ubibobi 12. FC Ronin - John Coltrane 13. Petoletka - Sam Spade 14. Queens Park Andjus - Dziber 15. King City - Calavera 16. Cevap - TSVA 17. 110% - Ruxin 18. Pilkington's moaners - Mauci PPP 19. Poljanche City - Svarog 20. muffin - cvrlle ТРЕЋА ЛИГА 1 (остали): 01. Mean Machine - Remi 02. Pokusni Kunići - Gylfi Pleasure 03. --1991-- - Zigara 04. SinCity - Bogotac 05. FT Milan - Milan037 Премер је попуњен и у ниском старту. TSVA, Ruxin и Calavera су пребачени у Шип јер тамо припадају по стажу. Остала су три непопуњена места и њих ће, као и цео Шип, да хендлују Зоидберг и Толаа. (После едита у Шип пребачени и Мауци, Сварог и цврле). Зои и Толаа ће такође и да преломе да ли се прави Трећа лига 1 која би - да данас стартујемо - имала пет учесника. Уз њих ће на списку ускоро да се појаве још два имена, у питању су Убибобијеви и моји другари са којима већ годинама играмо фантази и који су тренутно у процесу регистровања на форум. Ако уз њих улети још троје нечијих другара имамо врло респектабилних 10 учесника, што је више него довољно за лепу зајебанцију. Промоција је по истим правилима као и за Шип/Премер али се води рачуна и о активности на форуму (неко ко се само регистровао и активан је на фантазију али не пише уопште на топику не може да пређе у Шип без обзира на остварен резултат). Има ли добровољаца за комесара ове лиге? Edit Извињавам се Мауцију, који овде има седам година стажа, помислио сам да је ник Mauci ppp неко нови као што је био случај са Behemot/Behemoth. Svarog је на форуму само две године краће, следећи по стажу је cvrlle са четири форумске куке. Хвала Феију који ми је скренуо пажњу на овај мој превид, уз напомену да сам тешка срца морао да одбијем његов предлог да се Жигара због имена убаци у Шип и то уместо адашевића. Imaš 2 Moće u premeru.
Прслин Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Е, јбг. Последња четири члана су се само пријавили у лигу а нису се запљунула на списак па сада не знам ко је ко. Погледајте и ви па исправите, очи ми испадоше од буљења у ове спискове.
zoki Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) Buljarica je Mercuzzio a jako do samog kraja copkilah Edit: a šampiona nema na spisku :D Edited August 5, 2014 by zoki
Garnirung Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) Ako je SanLi Sanderlend, a umesto 1 Moće, Lezilebovic, onda je Premer ok. Prsline, vidi onda umesto koga će levi u Šipu. edit: ili Zoidberg ili Tolaa, svejedno Edited August 5, 2014 by Garnirung
Прслин Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) Levi уместо cvrlle-ta, по старини а и по фантази ангажману. Не знам што се муслин није уписао на списак, ваљда је био превише заузет изношењем примедби због прављења треће лиге. :) ПРЕМЕР: 01. Terrible Muriel - nbg4ever 02. ФК West Ham - Прслин 03. Misirke - Tolaa 04. Liverpuldjani™ - Behemoth 05. Banjica Boys - LeBron 06. Cuvari Tradicije - zoki 07. Pantelia Stars - Pantelia 08. Металлург Шеффилд - malkin 09. Topolice UTD - nick1986 10. Sokolovici UTD - Hudersfield 11. Dabogda crko R'n'R - Aleksandar88 12. 25_maj - Daddy Cool 13. Trotters Inc - Moca 14. Kalabaster - kralj 15. SPark - Timmi 16. Miami Heat - Feindouno 17. Buljarica Hotspurs - Mercuzzio 18. Lezilebovich City - Lezilebovic 19. Jako do samog kraja - copkillah 20. SanLiTun Lions ШИП (прошлогодишњи учесници Фантазија): 01. FK Moćni Grbalj - goofs 02. djubretari - sabahudin 03. neugodan rival - clever bastard 04. EON - adasevic 05. Meraklije UCFC - cartman 06. Spojlerovci - Garnirung 07. Argentina Utd - ducca 08. Ultimo Beer Centre - Hobbit slayer 09. Midsomer United - San Epifanio 10. Morževi Junajted - Zoidberg 11. Bobi van kenobi - Ubibobi 12. FC Ronin - John Coltrane 13. Petoletka - Sam Spade 14. Queens Park Andjus - Dziber 15. King City - Calavera 16. Cevap - TSVA 17. 110% - Ruxin 18. Pilkington's moaners - Mauci PPP 19. Poljanche City - Svarog 20. levi ТРЕЋА ЛИГА 1 (остали): 01. muffin - cvrlle 02. Mean Machine - Remi 03. Pokusni Kunići - Gylfi Pleasure 04. --1991-- - Zigara 05. SinCity - Bogotac 06. FT Milan - Milan037 Валидацију чланства на форуму чекају: 07. autocomplete - dzigibau 08. The Beatles - Spelinea Све ово, наравно, чека Толин печат. :( Edited August 5, 2014 by Прслин
LeBron Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ma ja bih šibnuo tu drugu ligu sa tih 28 clanova. Glupo da njih samo 8 igra trecu...
Прслин Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 То нека они виде да ли им је глупо. Мени не би било. И боље и ти зови неке другаре па ће бити више људи.
zoki Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ako je SanLi Sanderlend Nije Sanderland (to je sad Kalabaster), SanLi je onda Civot pišu Rumuni, ne znam koji je nick ovde..
Recommended Posts