zoki Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 I kod mene Bentekara © Derbi začelja sa Pravosudnim, taman kao uigravanje za Shippp..
Remi Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Ko ga jebe, što ne bih uprskao dvonedeljnu pauzu. © +1 ©
San Epifanio Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Vidi, prebacili nas u zezalice™ <_< Ajd` da vidimo ciji ce tandem da bude uspesniji u subotnjem matineu.
Calavera Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 (edited) Hm, ti zapravo imas trojicu ovde, pa ces verovatno biti uspesniji :D Ne znam zasto jos drzim ovog Sancheza... Edited April 4, 2015 by Calavera
San Epifanio Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Hm, ti zapravo imas trojicu ovde, pa ces verovatno biti uspesniji :D Ne znam zasto jos drzim ovog Sancheza... A u stvari mi je najproduktivniji na klupi
Gylfi Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 van Aanholt na terenu, a Bellerin van Na Kluppi. Obožavanje odluka.
San Epifanio Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Ozil! To, decko! Izgleda da ce ovi tvoji biti nesto uspesniji :(
Gylfi Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 van Aanholt na terenu, a Bellerin van Na Kluppi. Obožavanje odluka. Šta se nerviraš, evo i gola Alexisa koji stotinu gejmvikova ništa nije uradio, a izbacio si ga baš pre ovog kola.
Calavera Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Izgleda da ce ovi tvoji biti nesto uspesniji :( Zato sam ja lider Broda! Snelu™ na strnenu™, moze to lako da ode na drugu stranu, ima jos 45 minuta da se igra. Sad se secam da sam ostavio Sancheza jer nisam znao da li da izbacim njega ili Ozila, sad gledam i druge kandidate za sekiricu... evo ovaj Silva recimo...
Recommended Posts