John Coltrane Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 A koliko ispada iz druge lige, 2 najlosija ono bese?
adasevic Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Dobro sam znaci skontao... Sad mi ostaje da odbranim svoju 5. poziciju (ili napadnem ubi bobijevu 4. u sledecem kolu kad igramo medjusobno) i da se nadam da ce Kalabaster da pobegne iz opasne zone i eto me u Premeru :) Mada u Brodu je loodilo. Prva 3 su pobegla, ubi bobi i ja bezimo pratnji 3 i 4 boda, a onda sledi 8 ekpa u 3 boda koji bi mogli da se prikljuce borbi za baraz. Biti ce interantna zavrsnica sezone :)
Timmi Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 kako stojite s aktivnoscu u drugoj ligi? meni se cini da kod nas svi namjestaju timove.
ubibobi Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Dobro sam znaci skontao... Sad mi ostaje da odbranim svoju 5. poziciju (ili napadnem ubi bobijevu 4. u sledecem kolu kad igramo medjusobno) i da se nadam da ce Kalabaster da pobegne iz opasne zone i eto me u Premeru :) Mada u Brodu je loodilo. Prva 3 su pobegla, ubi bobi i ja bezimo pratnji 3 i 4 boda, a onda sledi 8 ekpa u 3 boda koji bi mogli da se prikljuce borbi za baraz. Biti ce interantna zavrsnica sezone :) Direktan duel je bitan ali nije i presudan, 27 bodova je jos u igri tako da ni 3 odbegla nisu jos sigurni [sem eventualno Kalavera] a kamoli mi koji trenutno predvodimo pomahnitali barazni vozzzz...Svakako bice zanimljivo a to je ono najbitnije
adasevic Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Naravno, ima jos da se igra, ali valja malo lozenja :) Ja obitavam u prvih 5 od pocetka sezone, pa se nadam da cu tu i ostati. Doduse, sad kad sam se raspao uspeo sam da pobedim, a gubio sam neke duele gde bas nisam imao srece. @Timmi: Igraju svi. U ovom kolu samo jedan nije menjao, ali je menjao u proslom...
Timmi Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 (edited) sinoc sam sanjao da je city dobio 6-0, 3-0 na poluvremenu, fernando dao jedan gol i to drugi ili treci. toloo, aguero je dao poslednja dva mozda se mozak sad poigrava sa mnom, ali mislim da je bony dao prvi. bilo je nesto bony, fernando, fernandinho, neko, pa dva aguero. trebalo bi da prestanem s ovim... Edited March 21, 2015 by Timmi
malkin Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 e i ja imam Aguera a cvikam od tog njegovog het-trika u najavi
Calavera Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Maknuce ga Pellegrini pre sezdesetog ako uvale i treci, mmw.
nbg4ever Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Kakva komedija na Etihadu [emoji38] Stvarno ne znam sta treba da osecam Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Moća Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Ovih 12 i kusur na Aguera su mogli zadnjih mesec dana jako pametnije da se rasporede. I meni i protivniku kapiten.
Tolaa Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 (edited) sinoc sam sanjao da je city dobio 6-0, 3-0 na poluvremenu, fernando dao jedan gol i to drugi ili treci. toloo, aguero je dao poslednja dva mozda se mozak sad poigrava sa mnom, ali mislim da je bony dao prvi. bilo je nesto bony, fernando, fernandinho, neko, pa dva aguero. trebalo bi da prestanem s ovim... Dzinks sezone. Cestitam. Edited March 21, 2015 by Tolaa
nbg4ever Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Ok ispalo na kraju. Jutros doveo Silvu umesto Aleksisa. Zabaleta, jakou Kun kapiten. Na kladzi proslo sve na Siti - 1&3+, 1, Siti 2+, ug 2+, ug1-3 :D Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts