Прслин Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Sta bi tu moglo da se odnosi na tebe? Па, као оно иронија, тај неки свирепи рад, ко ће те знати тако притворну.
nbg4ever Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Prsline, jel ostalo nesto od onog tvog tima do sada, ili je analiza postala suvisna? :D
malkin Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 analisis paralisis ftw. dedlajn će presuditi, šta se zadesi kao moj tim u tom trenutku, to je to.
malkin Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 a sa druge strane... Robin van Persie is set to miss Manchester United’s opening Premier League match against Swansea City after being given an extended break following the World Cup.dva miliona na raspolaganju... ko da sam izuo tesne cipele.
Mauci Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Aha, i ponovo obukao ludacku kosulju. Taman sam sastavio tim iz 36. pokusaja...
malkin Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Prsline, jel ostalo nesto od onog tvog tima do sada, ili je analiza postala suvisna? :D ja pretpostavljam da mu je tim u fronclama: West Ham have suffered another major injury blow after new signing Carl Jenkinson picked up a hamstring strain and looks set to miss the start of the new season.
nbg4ever Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Nema ni jednog UestHemovca Mada, tu sam vec provalio da troluje. Pokusava da me navuce kao onomad kada sam uzeo Smorgrasa na draftu
malkin Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 ma da, otkud bez Vest Hema, makar Envera mora da ima. nego, biće i ove godine biti opako mnogo WC-ova posle 3-4 kola. nema DGW, ali onoliko je igrača koji će da zaigraju malo kasnije a koje će svi hteti da imaju (Ozil, Mertezaker, RVP, Uolkot, Lalana, možda i Aguero...). ko izdrži do januara a da ne potegne WC, svaka mu čast.
nbg4ever Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Pa u svakom slucaju ce se izmenjati pola tima u tih prvih 4-6 kola. Ali to i onako ide kroz regularne transfere. Zato je bitno na pocetku odabrati boraniju koja radi svoj posao i ne trositi FTe na KimBoKjunga i Pacova.
Tolaa Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 koje će svi hteti da imaju (Ozil, Mertezaker, RVP, Uolkot, Lalana, možda i Aguero...) Ja sam isto svi, a ne zelim nikog od navedenih.
malkin Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 (edited) pa dobro, ne sad, ali kad ih lekari osposobe RVP, zet na Maradonu i Uolkot su suvo fpl zlato. a namerno sam malo preterao, meni Lalana ni prošle sezone ni dana nije proveo u timu. edit. a ni Ozil ako dobro pamtim. Edited August 3, 2014 by malkin
Tolaa Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Ma cak i da su zdravi sad, meni nijedan od njih ne bi bio u timu. Walcott bi mu bio najblizi, ali ako bih stavljala nekog iz Arsenalove sredine, probala bih sa Sanchezom pre nego s njim.
Прслин Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Ја сам још у јулу овде на топику рекао да батаљујем Вест Хем у фантазију за првих пар кола. У том тренутку је био повређен Најскупљи, а Рид је тврдио пазар око новог уговора. Од тада су се повредили Коујате (срећом мање), Џенкинсон и Демел (оба десна бека), Енер је проглашен неспремним за прво коло. Рид и даље није потписао продужетак, а Дебели крај живог Заратеа лобира да доведе јебеног Крауча. Ко ће да истрчи на терен против Тотенхема, то нико жив не зна. Тим ми је, бај д веј, и даље исти.
nick1986 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ne znam vise, sto vise gledam tim to sam zbunjeniji... Hazard i Dzeko ili Kosta i Silva/Mata? Eriksen i jeftinija odbrana ili de Jong i bolji igrac nazad?... na kraju cu da skockam da budem zadovoljan pa da koristim wc u drugom kolu kao prosle godine.
Recommended Posts