levi Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Prijao bi mi jedan revolveraški obračun Kejna i Ostina, mada ih mnogi imaju, nema veze. Ali ništa od toga. Moraće nešto da se menja
Moća Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Meni bi prijalo 1-1 bez gola Kejna ali posto sam to ja dobice Totenhem uz hettrik Kejna
Calavera Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Kako sam jinxovao jadnog Charlieja, izvinjenje suvlasnicima.
Zis Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 ...naš duel u kupu će biti mnogo manje napet. ...za punat na kraju, čestitke. Ajde sad do Wembleya!
ducca Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Izgubih jebo me Kun kapiten. Izgleda da smo nas dvojica bili jedini optimisti po pitanju Kunovog nakantavanja jebenog Lečestera. Jebo me on...
Behemoth Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 (edited) I Lezileb cini mi se. Svi ostali u Premeru ga imaju za kapitena. Edited March 7, 2015 by Behemoth
malkin Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 I Lezileb cini mi se. Svi ostali u Premeru ga imaju za kapitena.ja sam najveća avangarda, traku poverio Ostin Čarliju, prečka mu materina
Timmi Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ruža ne startuje E, tako. Sad jos da mu retroaktivno uzmu onu asistenciju i 3 bonusa pa da dobije koliko je zasluzio -_- Idemo, Charlie!
levi Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Podržavam u načelu nekonvecionalne metode, ali nedavanje trake igraču koji ima dabl gw je ipak prevelika avangarda rekao bih
Lezilebovich Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 I Lezileb cini mi se. Svi ostali u Premeru ga imaju za kapitena. Eriksen mi je nosio traku, ali mi nije nista pomoglo :(
Muwan Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 ...za punat na kraju, čestitke. Ajde sad do Wembleya! Hvala! Čestitke i sa moje strane, bilo je baš napeto. Nisam hteo da jinxujem ali kod onog magarca što se pita u Spursima možda 3-4 igrača po nekoj logici i prethodnoj formi mogu da očekuju da budu u prvih 11. Svi ostali su u nekoj samo njemu dokučivoj rotaciji makar na prethodnoj utakmici sami pobedili protivnika i odigrali meč života. Tako i Rose sinoć, ali magarcu je specijalnost da te igrače uvodi sa klupe od 80. minuta nadalje, tako da je bila ultra dramatična završnica. Moglo je lako da se desi da Rose udje a Austin izadje pa bi fortuna okrenula na drugu stranu. Ovo je baš bio lucky win.
Timmi Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 http://parapsihopatologija.challonge.com/PPPKup1415 provjerite, pogotovo donji dio zreba. jos jedan korak do vembelija
Recommended Posts