Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted (edited)

Ostin izvisio na kraju. Glupo je da neko iz Arsenala ko je već osvojio bodove ne dobije i dodatak

Edited by levi
  • Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pobjeda u ligi obezbjedjena i prije poslednjeg okrsaja :)

Na pogadjalici  +235 i kontam razvalio sam a ono u ligi imaju cetvorica bolja od mene :Hail:

Posted

Konj ostaje konj. Ne znam po koji put nesto isplaniram i odustanem od toga u zadnjem trenutku, ovaj put od kupivine Rose-a : isuse: Najociglednija stvar ovog kola. I sad cu od njega i popusiti. Jebo me fantazi, sanjam dan kad cu ovo bataliti...

Posted

Ostin izvisio na kraju. Glupo je da neko iz Arsenala ko je već osvojio bodove ne dobije i dodatak

Rose's owners like this.

Posted (edited)

Rose's owners like this.

ha, umjesto minimalnog zaostatka ( 2 poena bonusa za Rosea, 1 za Austina) ipak punat prednosti pred subotnji kup okršaj Austin-Rose. U prvenstvu nešto bolje, protivnik s Eriiksenom ganja 9 razlike.

Dakle, u subotu crveni za Rosea koji će ispalit na živce nakon Austinovog hattricka, jedina svijetla točka u porazu Spursa Eriksen s prekrasna dva gola ...

Edited by Zis
Posted

Na pogadjalici  +235 i kontam razvalio sam a ono u ligi imaju cetvorica bolja od mene :Hail:

<_<

Pokradose Ostina za bod i dadose ga Sancezu, tako da Mjuki umesto +2 ima +4. Game over. 

Posted

ha, umjesto minimalnog zaostatka ( 2 poena bonusa za Rosea, 1 za Austina) ipak punat prednosti pred subotnji kup okršaj Austin-Rose. U prvenstvu nešto bolje, protivnik s Eriiksenom ganja 9 razlike.

Dakle, u subotu crveni za Rosea koji će ispalit na živce nakon Austinovog hattricka, jedina svijetla točka u porazu Spursa Eriksen s prekrasna dva gola ...

Za Eriksena ne znam ali naš duel u kupu će biti mnogo manje napet. Standardnih 1:1 ili 1:2, Austin i Rose ne učestvuju u bilo čemu, ne dobijaju kartone, ne dobijaju ništa, obojica završavaju sa po dva poena i to je to. Ili još bolje, Rose dobija žuti karton u 90-om minutu i naš kup duel se završava nerešeno a zatim ti pobeđuješ na one druge faktore koje ja em ne razumem em mi ne bi pomogli sve i da ih razumem.

Posted

Kolega Tsva cestitam. Svaka cast. Ovo volim, da kad izgubim, znam da nije postojao ni promil sanse da pobedim.

Posted

Kolega Tsva cestitam. Svaka cast. Ovo volim, da kad izgubim, znam da nije postojao ni promil sanse da pobedim.

zahvaljujem

Posted

Jedina dobra stvar u tome što sam zaboravio na ovo vanredno kolo je sto sad imam 2 transfera na raspolaganju. Da probam da nesto uradim po pitanju ovog ocaja od tima kojeg sam napravio.

Posted

Fei, cestitam. Citao sam svasta o tebi, a sad sam te i sreo, ostala je samo Liga 1.

Posted (edited)

E, tako. Sad jos da mu retroaktivno uzmu onu asistenciju i 3 bonusa pa da dobije koliko je zasluzio -_-

Idemo, Charlie!

Edited by Calavera
Posted

Lepo. To sam i slutio kad ga izbegoh u utorak ali i onih 8 bodova bih uzeo na keca pa makar igrao samo jednu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...