Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Al zato Djons bolestan :isuse:

Kakvo beskorisno govedo! Nista, ali bukvalno nista nije doneo otkad sam ga kupio

+1

Leti kolko vec sutra.

Posted

Ne samo on, vec i ova druga mancesterska vucibatina klempava

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted

Jos ce sveze istovareni PVA da ubelezi CS na Traffordu... Bitno je da ga je iz taktickih razloga odmorio proslo kolo, taman da izgubim 2 razlike.

Posted

Evo, sad je izasao. Over & out

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted

Štekao sam sam tripijea na klupi dok je dominirao sa asistencijama svako drugo kolo, ali evo najzad docekao i on svojih 5 minuta. Još igraju kući, protiv svonsija...šta bi moglo da pođe naopako

Posted

Kad ti kapiten, u realnosti placen 60 miliona funti, bude zamenjen na poluvremenu, a pri tom zbog njega imas -4 boda, jasno je zasto si poslednji na tabeli.

Posted

Kad ti kapiten, u realnosti placen 60 miliona funti, bude zamenjen na poluvremenu, a pri tom zbog njega imas -4 boda, jasno je zasto si poslednji na tabeli.

:happy: Ali ce Alexis sutra da poludi i pobedices. :isuse:

Posted

Izgleda jedno krsteno kolo napokon.

Posted

Skandalozni Van Gal i Di Maria su mi obezbedili fantasticna dva poena. K`o da ovo kolo nisam imao kapitena. Surdilovicima pola ekipe sutra igra finale kupa, pa ce u ovom kolu skrpiti mozda 6-7 igraca, ali ako sutra Aguero © uradi nesto bice cupavo.

Posted

Jack Cork :Hail:

ti, decko, imas vise srece nego pameti. <_<

Posted

Pravi se javio, nemoj misliti da nisam primetio kako si poceo da mi kopiras tim! Prvo Silva, pa Naughton... ko je sledeci? Ko??? :mad:

Posted

Malo gledam, bice bas gadno u cetvrtfinalu kupa... Svi nesto Aguero Aguero, a on - Runi.

I taj Runi ce da podivlja kad-tad...

:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...