Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Samo mi je ovaj Kunov gol nedostajao

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Dvoumio se izmedju © Azara i Kuna i odlucio se za Belgijanca. Steta.

Edited by Aleksandar88
Posted

Ponisten gol Agueru i asistencija Di Marije mi za nijansu popravljaju inace tragicnu situaciju

Posted

Zaboravio sam da se igra medjukolo i ostao mi Kun kapiten. Da sve ne bude tako belo, to su mi otprilike jedini bodovi ovo kolo, svi ostali po 1.

Posted

Sta se desava sa Vizdomom, sto je rezerva drugo kolo za redom?

Posted

Izbacio ga Pjulis nakon onih 0-3 sa Totenhemom. Izasao u '60 i vise se nije vratio u postavu

Posted

5 igrača iz postave mi imaju žuti karton :(.

Posted

Kako je moguce da ne pripisuju asistenciju Berahinu ? :(

Posted

Ko je sin city? Kakav ludački meč! :D

Taman se poradujem što se čelzi najzad smilovao da poništi jagielkin cs kad ono berahino daje gol u istom minutu. Tako da izgubih za koji bod zbog klupe, njemu ulazio saido meni hatonova 0. Čestitke!

Posted (edited)

Dobi me NBG na DI Mariu i primljen gol Njukasla :isuse:

Edited by Moća
Posted

Dobi me NBG na DI Mariu i primljen gol Njukasla :isuse:

Dobih te na znanje i suvi kvalitet. I malo posvecenosti u vidu cekanja lajnapsa pred dedlajn, te prebacivanja trake sa Zirua i slanje istog na klupu -_-

Posted

Naravno, to što je kralj zaboravio da se igra vanredno kolo mu nije nimalo smetalo da me dobije sa 2 razlike, verovatno je jedini imao Kuna kapitena a i Kolarov je zaigrao posle 5 tekmi taman za ta dva boda.. Ne vredi, neće me ove sezone.. :cry:

Posted (edited)

Jel kupio neki junak zvaničnu aplikaciju? Isplati li se u odnosu na fantasy football buddy?

Sad gledam nešto po sajtu pa završih na toj njihovoj aplikaciji....deluje kul.

Inače ako sam dobro rastumačio bonuse izgleda da će biti x u mom najzanimljivijem meču ikad.  :0.6: Čestitke sin sitiju u svakom slučaju, nije mala stvar ni izboriti remi protiv mene!

Koštao me najgori mogući redosled na klupi u kombinaciji sa vizionarskim potezom dovođenja waltersa pred ovo kolo. Kud nije ušao dušman na 5 sekundi makar.

Edited by Ruxin
Posted

Dobih te na znanje i suvi kvalitet. I malo posvecenosti u vidu cekanja lajnapsa pred dedlajn, te prebacivanja trake sa Zirua i slanje istog na klupu -_-

U pravu si za posvecenost :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...