Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Azar © mi je u ovom kolu bio 40% ekipe, sto je ovaj put bilo dovoljno da pobedim Tutanj Siti i ucvrstim se u sredini tabele Broda. Sad sledi duel sa favorizovanim Levim i njegovim Letecim magarcima.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

@acastop

Kakvo kolo u Premeru, najmanji broj poena ovo kolo je bio 44 a najveći 63, svi smo stali u 19 poena :mellow:

Tri meča su završila sa jedan razlike i dva sa dva razlike :Hail:

I moram da pitam Bustina što nije iskoristio zimsku divlju, imao je 6 crvenih igrača a samo je utrošio 2 FT-a?! :unsure: Mislim, hvala, nije trebalo... :D

Posted

@Moćo ne baronisi, Sokolovici imaju drugi rezultat u ligi, a izgubili od Tolaae koja ima prvi :D

+1  :fantom:  

Posted

Katastrofalan poraz. Samo da je jedan od 3 igraca Wisdom, Dummet, King uopste usao u igru ne bih izgubio. Plus protivniku sa klupe ulazi 9 bodova i epilog je da gubim -1.

Posted

Ste izmenjali igrace za veceras? Ja slucajno videh da se igra.

Posted

Od nas cetvorice na vrhu klasika jedino Timmi nije uzeo -4, vec vidim kako nam odmice u daljini <_<

Posted

kad ste prije poceli da me djinksujete... Ne da nisam isao u minus, nego nisam nista dirao

Posted

BITNO: od sledeceg kola ide kup, prvih 8 iz premera je slobodno prvo kolo.

Posted

Inace, Ziru na klupi. Prebacio traku na Aleksisa, prodao Vizdoma, uzeo Belerina.

Rumunski gomnar vec poceo sa dzinksom...

Posted (edited)

Ja poceo sa dzinksom Ziru mi kapiten :isuse:

Uci ce tamo u 70-om da privede mec kraju. Jos jedan poraz a tek pocela utakmica :frust:

Edited by Moća
Posted

:lolol:

u prošlom kolu me kara Kolbak™, u ovom Fer™, tri dana posle divlje karte idem u minus... odo ja Feijevim stopama u 1 zauvek, sad kad me i on pretekne nisam ni zaslužio da pišem ovde.

Posted

Koscscscsielny :Hail:

kralj nije menjao tim, kako će sutra da me siluje sa ostavljenim Kunom© od prošlog kola :isuse:

Posted

Evo, sad ce Sancez napolje. Rekoh ja...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...