Behemoth Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ode CS, a i sansa da stignem Prslina, osim ako Dauning ne poludi nesto.
Moća Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 I malkin kuka a treba mu samo jedan gol ili asistencija DiMarije da me dobije
malkin Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 I malkin kuka a treba mu samo jedan gol ili asistencija DiMarije da me dobije opet kažem, ponavljam, sram te bilo. već si poen ispred, Kolbek dobija 3 bonusa, dva igrača ti ulaze sa klupe... ništa mi ne znači Anhelova asistencija, bez gola ništa, a ko se seća kad je taj poslednji put dao gol.
nbg4ever Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Evo, ja svojski podrzavam brata Malkina u ovom poduhvatu. DiMa gol & asist. A ni poen za klin ne bi bio los Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Aleksandar88 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Od gotovog veresija. Branim 3+ sa Downingom i Jonesom protiv De Gee i Di Marie. Unapred cestitam pobedu kralju .
Moća Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 DiMarija ako asistira dobice i bonus ne pravi se blesav. bezim ti celih 6 poena a DI Maria ima u startu 2 i 1 ce dobiti za CS i eto asistencije i bonusa i cao.
malkin Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Pa Kolbrk je bio nesto nejbolje sto moze da ze pazari za ispod 5 funata. To sto ti numes... [emoji19] Sent from my Nexus 4 using Tapatalk ma najbolje da će veznjak koji košta manje od 5 da mi igra u prvom kolu posle wc-a. DiMarija ako asistira dobice i bonus ne pravi se blesav. bezim ti celih 6 poena a DI Maria ima u startu 2 i 1 ce dobiti za CS i eto asistencije i bonusa i cao. ha-ha. jeste, igrač koji asistira automatski dobija bonus poene. ha-ha.
nbg4ever Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Pa nije ni meni igrao, usao kao rezerva 2x Ekekeke [emoji14] Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
malkin Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ako dobiju 1-0 eto bonusa ne seri. jašta, Junajted sigurno dobija 1-0 Uest Hema u gostima, ADM asistira i uzima bonus poene, jasno je ko dan. sad i ja vidim da si definitivno izgubio.
malkin Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) evo kad smo kod sreće kurate, da svi vide. donja polovina Premera, pronađi uljeza: sto, dvesta, trista poena viška, nema veze, ne'š se od dna tabele odvojiti... a neki kukaju na sreću što podupiru tabelu odozdo iako imaju ubedljivo najmanje klasik poena Edited February 8, 2015 by malkin
pantelia Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Hajmo Dauninže junački sine! Ua Di Marija!!!
malkin Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 blago tebi, ja moram da navijam za Junajted :(
Tolaa Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Treba umeti izgubiti od George Boyd-a. Jinx u pravom momentu, ipak ga je pobedio Colback.
Recommended Posts