Bogotac Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) 3-5-2 je formacija...Na klupi prvo golman,pa napadac,pa taj odbrambeni sto nije igrao juce,pa Dzagelka... I ako moze neko malo detaljnije ovo da mi objasni oko izmena,jer i prosli put mi se deila ista stvar,da mi igrac ne igra,a ovaj sa klupe dobije poene i ne ubace ga u postavu... Edited February 8, 2015 by Bogotac
Gylfi Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Božeoče, nije ti igrao Wisdom da bi meni umesto Zoume koji nije igrao i imao nula upao Baird (menjao Wisdoma) sa -1, i da bi ti ušao Jagielka kao treći sa klupe sa devet, iako si me svakako već zgazio sem ako Di Maria ne napravi het-šesttrik protiv čekićara što je već... Čestitke na oduvavanju i tri boda.
ducca Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 3-5-2 je formacija...Na klupi prvo golman,pa napadac,pa taj odbrambeni sto nije igrao juce,pa Dzagelka... I ako moze neko malo detaljnije ovo da mi objasni oko izmena,jer i prosli put mi se deila ista stvar,da mi igrac ne igra,a ovaj sa klupe dobije poene i ne ubace ga u postavu... Ako imas 3 u odbrani onda umesto Wisdoma ulazi prvi odbrambeni koji je na redu na klupi (posto kazes prvi na redu nije igrao onda Jagelka kao jedini preostali DF). Sto se izmena tice bitno je da se zadovolji uslov da imas minimum 3 odbrambena, i 1 napadaca na terenu. Dakle ako ti je Jagelka zadnji na klupi, pre njega DF koji nije igrao, i napadac - onda napadac ne ulazi automatski kao prva izmena posto mora uci odbrambeni zbog uslova minimuma 3 pozadi, i to je u ovom slucaju Jagelka. Prednost pri automatskim izmenama ima zadovoljenje uslova minimuma odbrambenih i napadaca, pa tek onda redosled na klupi.
Bogotac Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) Hvala,Ducco... Kad ubacuju igrace sa klupe,predpostavljam kad se zavrsi i poslednja tekma... Hahaa,kakav epski zajeb,ladno mi igrao ovaj iz Hula sto je ispred Dzagelke na klupi,bravo ja... Edited February 8, 2015 by Bogotac
malkin Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 pa Moća ga ima i sad će da me pobedi. Moća. dižem ruke.
Moća Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) Oce tuki malo sace DiMarija da izdominira protiv Prslinovih take sam kurate srece cele sezone Edited February 8, 2015 by Moća
malkin Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 moja sreća je najkuratija ove sezone, nemoj da zajebavaš. otkidam u klasiku, a ispadam iz h2h lige. gubim od najgoreg tima u ligi jer je Đek Kolbek zabio gol, jbt.
nbg4ever Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Pa Kolbrk je bio nesto nejbolje sto moze da ze pazari za ispod 5 funata. To sto ti numes... [emoji19] Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Moća Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Evo iskukao da Stoke daju gol i izbije Kolbeku klin sit <_< ti meni pricas o kuratoj sreci cele godine biram igrace ko prstom u dupe drzim fenjer ko da sam se rodio sa njim jbt.
Daddy Cool Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ovaj primljeni gol Njuke bi mogao da mi donese drugu pobedu u zadnjih jedno 12 kola. Jos Utd da ga primi, pa da krenem gore.
Recommended Posts