kralj Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 da me h2h uopšte zanima, verovatno bih dobio čir samo od gledanja tabele. groteskno, jbt. odoh odavde na neko vreme, dosta priče mora da se izbori opstanak. Pravi H2H triler je par mesta ispod. Za novu benhurovasku chariot jurnjavu pred nadolazećim Jedrenjakom i onakav foto-finiš, dao bih Azara sa sve trakom.
adasevic Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Najveća želja mi je da osetim gnev miliona ljudi, koji demonstrativno liferuju Aleksisa, pošto bi ovaj ušao pred kraj utakmice sa Spursima i povratak ovekovečio 1 žutim kartonom. JA sam prodao njega i Kostu i doveo Kazorlu (za kapitena) i Van Persija. Planiram da vratim obojicu, Kostu kad mu istekne suspenzija, a Sanceza kad se oporavi... Trebalo bi da imam para za tu akrobaciju :)
ArleKino Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Nema Alexisa protiv Tottenhama, vraća se Welbeck.
Gylfi Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Ja na wajldkardu izbacim Kejna kojeg sam izmislio na 4.9 i 3posto posedovanja za Defoa. Izbrisi nalog, some.
Muwan Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) ^^ Realno ti potez jeste za prilog u "Šta radite, bre?" Moj protivnik odigrao wc, imamo dosta preklapanja pa će meč odlučiti sudar penzosa Downing-Milner, njegovo kockanje na Newcastle i moje na Mutd. Edited February 7, 2015 by beowl
malkin Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) Ja na wajldkardu izbacim Kejna kojeg sam izmislio na 4.9 i 3posto posedovanja za Defoa. Izbrisi nalog, some.isto takođe. računam teške utakmice, prazno kolo, dovešću ga za dgw... bolje da batalim. Edited February 7, 2015 by malkin
nbg4ever Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 +1 Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Gylfi Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 isto takođe. računam teške utakmice, prazno kolo, dovešću ga za dgw... bolje da batalim. Ma da, kao Pjulisov tim u gostima, Arsenal koji je srušio Siti sa nulom, Liverpul kom je proradila odbrana, tvrdi Vest Hem i prazno kolo. A dečkonja rokne dva gola i 25 poena u prve dve tekme.
ducca Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Pa Kejnara najbolje i igra protiv teskih protivnika i na strani. Tu ima prostora, a ocigledno ga ni odbrane jos uvek ne shvataju previse ozbiljno.
Gylfi Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Ta blentava faca mu je javno oružje. Mrzim kad mi je Puncheon na klupi jer je Walcott ušao 10 minuta pa onda moram da molim boga da nije on zabio kad vidim GOAL na flashscoreu kraj Palacea.
malkin Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 jel Siti i prošle godine izgubio kod kuće od Hala? ili je to bio Stouk?
Gylfi Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Stoke, to je ona tekma valjda kad je Mame Biram istrcao teren posle kornera.
Recommended Posts