Tolaa Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Bitna pobeda nad Liverpuldjanima i pored opet promasenog kapitena, blizim se osiguranom opstanku.
malkin Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 nema šta, vreme je za divlju kartu. mora u sledećem kolu da se pobedi pravosudni, direktan rival za opstanak.
Aleksandar88 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ubiven Merkurzio za petu uzastopnu pobedu i relativno sigurnije mesto u borbi za opstanak. Sledece kolo sa Kraljem, direktnim rivalom za izbegavanje mesta koje vodi u baraz.
Behemoth Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Bitna pobeda nad Liverpuldjanima i pored opet promasenog kapitena, blizim se osiguranom opstanku. Cestitam. Ubijaju me ovi iz Spursa. Kad imam Eriksona, Cadli tovari, a cim sam uzeo Cadlija, Erikson briljira. Za sledece kolo necu nijednog da imam.
San Epifanio Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ducco cestitke na ubedljivoj pobedi. Nije da sam i gajio neku nadu znajuci da tradicionalno ne mogu da se sastavim, u kojoj god ligi da naletim na tebe. Steta za fin rezultat, verovatno sam nekoga mogao i da dobijem. Iz kupa me je izbacio ogavni Kasorla ©. Sve u svemu horor vikend je gotov.
levi Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 (edited) Za malo bezveznjak Bertrand da upropasti sve što je Cazorla uradio. Na kraju ipak dve pobede i plasman među 32k najboljih u kupu Edited February 1, 2015 by levi
ducca Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ducco cestitke na ubedljivoj pobedi. Nije da sam i gajio neku nadu znajuci da tradicionalno ne mogu da se sastavim, u kojoj god ligi da naletim na tebe. Steta za fin rezultat, verovatno sam nekoga mogao i da dobijem. Iz kupa me je izbacio ogavni Kasorla ©. Sve u svemu horor vikend je gotov. Danke veri mach, jbg bilo bi bruka da prsnem u WC kolu. Ali nije da nisam naginjao. Ipak tvoj praslinovski minus je bio previse. Srecno u nastavku ;)
Timmi Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Za malo bezveznjak Bertrand da upropasti sve što je Cazorla uradio. Na kraju ipak dve pobede i plasman među 32k najboljih u kupu specijalista za kup takmicenja kad smo vec kod kupa, neki nacelni dogovor je da ppp kup krene od 26. kola. posto ima ukupno 56 timova u tri lige, kontam da je u redu da prvih 8 premerligasa nakon 25. kola bude slobodno, a kasnije ide bez ikakvih nosilaca.
Moća Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 nema šta, vreme je za divlju kartu. mora u sledećem kolu da se pobedi pravosudni, direktan rival za opstanak. Kakav crni rival za opstanak??? Jedino mogu da te povucem za sobom dole.
Calavera Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 (edited) kad smo vec kod kupa, neki nacelni dogovor je da ppp kup krene od 26. kola. posto ima ukupno 56 timova u tri lige, kontam da je u redu da prvih 8 premerligasa nakon 25. kola bude slobodno, a kasnije ide bez ikakvih nosilaca. Prevara! Valjda bi prvih 8 u klasiku bilo postenije... Edited February 1, 2015 by Calavera
malkin Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Kakav crni rival za opstanak??? Jedino mogu da te povucem za sobom dole. mene ne pobedi samo ko baš neće. ili ko baš ne ume, kao Feilduno. ne bih ja na tvom mestu tim bodovima gledao u zube. tri po tri...
Timmi Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Prevara! Valjda bi prvih 8 u klasiku bilo postenije... znas kako, meni svejedno -_- ali kup igra 56 ekipa koje su u ove 3 h2h lige, pa je to mjerodavnije. ili moze top 8 ekipa iz prosle sezone ako rslin cuva tabelu u arhivi.
adasevic Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 I ja sam prosao u sledecu rundu kupa :) ovoliko dugo nikad nisam opstao u kupu. Na kraju dobih andjuse sa 72-70... Uspesno kolo ????
malkin Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 da me h2h uopšte zanima, verovatno bih dobio čir samo od gledanja tabele. groteskno, jbt. odoh odavde na neko vreme, dosta priče mora da se izbori opstanak.
kralj Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Najveća želja mi je da osetim gnev miliona ljudi, koji demonstrativno liferuju Aleksisa, pošto bi ovaj ušao pred kraj utakmice sa Spursima i povratak ovekovečio 1 žutim kartonom.
Recommended Posts