Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Sutra Pele i Remzi po hettrik i eto preokreta

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nisam u toku sa Morinjovim odbranom, mislio sam da mu je tamo sve zacementirano

Koliko je ozbiljno ovo sa Zoumom/ Cahilom, zašto baš sada i kome to odgovara?

Posted

Izvede Venger Zirua i tako mi je obezbedio jos jedan poraz u nepreglednom nizu.

Posted

+1

ali bar sam konačno pogodio kome da stavim traku. eto, nekad i takve male stvari moraju čoveka da zadovolje.

Posted

Ooooo Santi Cazorlaaaaa!!! Kakav mega car...

Posted

Divlja karta odigrana sada cekemo do kraja nedelj dal jos nesto da promenim.

Posted

Sad gledam FPL globalnu tabelu i tri igraca iz Srbije u top50 :Hail: .

Posted

Trece kolo za redom menjam kapitena i pogadjam maksimalno. Prvo sancez pa kosta a sad kazorla :D sad cekam da vidim koliko bodova bonusa ce da dobije pa da vidim koji je rezultat sa andjusom pred poslednji mec. Kako stvari stoje za pobedu mi treba da klajn i pele budu bolji od bertranda...

Posted

Ooooo Santi Cazorlaaaaa!!! Kakav mega car...

Čestitam! Gajio sam malo nade da će mojih +15 izdržati protiv Santija i Nosonje ali nedajbože da ja jednom sačuvam prednost...

Što se mene tiče, sad više nema nimalo sumnje da ispadam, previše mi beži prvi iznad crte :cry:

Posted

Čestitam! Gajio sam malo nade da će mojih +15 izdržati protiv Santija i Nosonje ali nedajbože da ja jednom sačuvam prednost...

Što se mene tiče, sad više nema nimalo sumnje da ispadam, previše mi beži prvi iznad crte :cry:

Kad sam ti vidio sastav bilo je jasno da će utakmica na Emiratima odlučiti. Previse si se kockao sa izostavljanjem vezista i napadača Arsenala uzevši u obzir lagani raspored u narednih nekoliko kola. Prvo poluvrijeme napeto sa Santijem koji je previše povučeno igrao ali potom srećna asistencija za gol Walcota i jedva ugurani penal su mi ipak donijeli ubjedljivu pobjedu. Puno sreće u nastavku.
Posted

Ne bih da mnogo pametujem, hteo sam Žirua ali nisam hteo da izbacim Runija ovo kolo, jebo me on sa sve trakom..

Posted

Dripac. Nikad teža pobeda od jedanaest razlike. Sinoć je izgledalo baš neizvesno.  :fantom:

Nego, trebalo bi me dekretom u mornare zbog Čejmbersa u timu, tik po divljanju.

Posted

Crveni bertranda me vraca u zivot. Ako kazorla dobije 3 bonusa, dobijam. Mislim da dobijam i ako dobije 2 a ziru ne dobije 3.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...