Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Janmat na klupi :isuse:

Nije bre na klupi, igrao je?!?

edit: a, tebi na klupi, haha, debil sam :isuse:

Edited by goofs
Posted

znači muka mi je. juče se dvoumim da li da dovedem Mojsija ili Uoltersa i rešim na kraju da jednog stavim u draft tim a drugog u prvi tim.

i zajebem se, Mojsije nesrećni u prvom timu ništa neće uraditi... :(

Posted

Fabregas :fantom:

ima neko u Premeru ko ga je doveo pred ovo kolo, nek se sam javi...

Posted

Kosta, Kejn, Alexis i Sesk dovodjenja. Pele, Azar, Remzi i Ziru dobrodosli. Skinuo sam mrak sa ovim minusom, a kad je prvi put neka bude i -12. Valjda cu do kraja kola uci u plus. Ducco bezis iz opasne zone.

Aha, eno egal, odbrana ti izuva. Prsnucu u jebenom WC kolu.

I da iskoristim priliku da jebem sve po spisku van Galu za izvodjenje Persija u 65. minutu.

Posted

6. poraz u nizu  :0.6:  čestitke Prslinu!

prošetao sam se drugom ligom poput Lejčestera™, ima i u najvišem rangu da prođem kao oni. 

Posted

Neka se javi moj carski protivnik koji mi je dao 4 fore na WC tim i napada me sa De Geom sa trakom. 

:wub:

Posted

a jebeni Wasilevski iz Lestera koji mi je skinuo klinšit x 2 mi je zakucan nakraj klupe.

glup sam ja za ovu igricu.

Posted

glup sam ja za ovu igricu.

Silva mi na klupi. David Silva.

Posted

Pogresi covek.

Mogao bi Terry da odreaguje posle nekog kornera cisto da mi nadomesti ubiven CS :whistle:

Posted

A ima i nas koji se prosto napijemo pa zaboravimo da stavimo traku kejnu iako su tako isplanirali.

1001 način da se fejluje u fantaziju

Posted

Silva mi na klupi. David Silva.

on je skinuo klinšit mom Banetu tako da ipak imaš solidne koristi od njega čak i sa klupe.

Posted

kako ću lepo da puknem :(. oponent ima i silvu i aguera ... i naravno i totenhemov duo.

a meni odbrana spektakularna 3x1; 2x2 i čekam još jednog :(

Posted (edited)

Pa dobro, Wasilewski se i uzima da bi sedeo na klupi. To što je baš sad dao prvi i poslednji gol u životu nema nikakve veze, uopšte se ne nerviram

confused013_2.gif

Edited by levi
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...