Jump to content

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

• Author

A sta je sad uradio, na kurac ga nabijem?

Ja vec deset dana cekam da glupavi Gilks zglajzne na 3,9, pa da ga kupim ponovo, kad on opet poceo da raste :isuse:

Bio na -97,5%, sad je na -95% valjda. Koji ga bre idioti uzimaju!?!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Вајолент кондакт, биће ретроактивно три утакмице забране, ал' џабе што сам ја то антиципирао узевши Фабрегаса прошлонедељном дивљом када ме Коста већ сахранио у прошлом колу :isuse:

Иначе, јадни сви који су искористили ВЦ током ове паузе, досадније две недеље на берзи није било.

• Author

Ma da, a kako bi drugacije prodao Kostu da nije WCa?

Jedva sam ga i kupio zahvaljujuci istom [emoji14]

Иначе, јадни сви који су искористили ВЦ током ове паузе, досадније две недеље на берзи није било.

+1 :(

• Author

Ajde, ajde. Uvek je tako sa dvonedeljnom pauzom. Zaborave se ljudi, pa se zahukta poslednjih par dana

A sta je sad uradio, na kurac ga nabijem?

Ja vec deset dana cekam da glupavi Gilks zglajzne na 3,9, pa da ga kupim ponovo, kad on opet poceo da raste :isuse:

Bio na -97,5%, sad je na -95% valjda. Koji ga bre idioti uzimaju!?!

:(

šta je to Gilks? :fomo:

za iskusnije fantaziste, da li je nekada bilo da cena pada ako nekog igrača niko ne kupuje ili ga ima jaaaako mali broj igrača ? time bi se povećao broj igrača u opticaju i možda bi bilo zanimljivije.

• Author

Gilks je golman koji kosta 4.0, a mogao bi da kosta 3.9.

I sa tom cenom bi predstavljao jedinstven primerak svoje vrste.

Alexisa najvjerovatnije nema zbog ozljede (u subotu ce imati konacni test, prije da se radi o odmaranju za Tottenham iduce sedmice).

Znaci:

Sigurdsson out, Diego Costa out, Fabregas (vjerovatno) out, Alexis out...

Pola tima :-(

pa sad, nisam planirao da uajldkardujem, ali kanda će me razvoj događaja primorati. a ništa nisam proučavao, ni ko ima kakve utakmice ni da li će biti duplih kola u skorijoj budućnosti...

šta bi sa onim najavama da će biti odlaganja utakmica zbog snega ovog vikenda?

ooooj Prsline, oće biti nekog minusa?

Ja sam u bedaku, zbog previse crvenila u timu hteo bih na WC, a opet, ne znam sta cu sa tim, nit koga da uzmem, nit sta da radim :(

pa sad, nisam planirao da uajldkardujem, ali kanda će me razvoj događaja primorati. a ništa nisam proučavao, ni ko ima kakve utakmice ni da li će biti duplih kola u skorijoj budućnosti...

šta bi sa onim najavama da će biti odlaganja utakmica zbog snega ovog vikenda?

Vidim da je pao sneg ali nigde ne videh najavu odlaganja :unsure: 

Lester-Chelsea i QPR - Totenhem je pomeren sa 28. kola zbog finala Liga kupa tako da to kolo samo 8 tekmi. Totenhem je vec zakazan za sledece, dakle duplo im je 29. a za CFC jos nema informacija. 

Guest
This topic is now closed to further replies.