Svarog Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 (edited) Prva 3 direktno u visi rang, 4. i 5. u play off. je l ovo važi i za nas iz podzemlja? ok, kapiram da će prvi kriterijum iduće sezone biti broj prijavljenih i aktivnost ove sezone, ali šta ako manje-više ostanemo neokrnjeni? Edited January 20, 2015 by Svarog
Hobbit slayer Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Prva 3 direktno u visi rang, 4. i 5. u play off. Danke Tolaa, hvala ti za sve... [emoji629] Sent from my A0001 using Tapatalk
Tolaa Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Nema na cemu, to mi je u opisu posla. je l ovo važi i za nas iz podzemlja? ok, kapiram da će prvi kriterijum iduće sezone biti broj prijavljenih i aktivnost ove sezone, ali šta ako manje-više ostanemo neokrnjeni? Za vas vazi ili isto to ili 2+2, nisam sigurna sta je na kraju ispalo, posto vas je 16, mislim da je to bila neka granica. Ako bude isti broj igraca u 1 Ligi kao ove sezone, onda i za sledecu vazi isto, ako vas bude vise, onda sigurno 2+3, a ako bude nekoliko manje, onda 2+1. Kako stoje stvari, ima li neaktivnih u Shipppu ili 1 Ligi?
San Epifanio Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Kad samo pomislim kakva me vec tradicionalna berba usiju ceka u sveargentinskom okrsaju u sledecem kolu, najradije bih prespavao taj vikend. Inace u kupu igram k`o nekad Timok. Smrt sam za favorite.
porucnik vasic Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Zaslužene čestitke Šumadincima. CSovi, golovi, dobar izbor kapitena... Sve su uradili što treba da se uradi za pobedu. Ја мислим да се успоставља традиција једног дербија у Лиги 1.
Svarog Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Kako stoje stvari, ima li neaktivnih u Shipppu ili 1 Ligi? mislim da su svi aktivni. pre nekih mesec dana ja sam pregledao Ligu 1 i svi su imali neke transfere u tom kolu. a čini mi se da isto Prslin rekao i za Shipp.
clever bastard Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Do kada se mora iskoristiti ovaj midseason wildcard?
cvrlle Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 ja je spucah neki dan. računam biće prostora za manevar pošto se preskače jedan vikend
nbg4ever Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Ja, ako sam zbog necega srecan, to je sto cu se resiti Marnija. Covek za 22-3 kola koliko ga imam, mislim da nije sutnuo na gol. Bukvalno. Radio comparison sa Bojdom svojevremeno i pored imena mu stajalo 0.0 goal attempts
Muwan Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Samo da se prijavim da sam se jutros posle doručka lupio po čelu, brže-bolje logovao, napravio dva transfera, posložio tim i do pre nekih desetak minuta pokušavao da skapiram zbog čega nije odigrana utakmica u prvom subotnjem terminu
ducca Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Costa, Costa... Morace da radi divljakusa pre vremena zbog divljaka. Valjda ce izreci kaznu na vreme da se reaguje.
Recommended Posts