Zigara Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Mogao sam proci i sa 97-98. Sta cu kada sam skroman.
Timmi Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Ako imas novca viska, onda ti tu nesto ne radis kako treba. Rsline, daj tim, ionako ces do ujutru napraviti 13 izmjena.
Прслин Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 (edited) 'Ладно још нема измена. :o Не дам, луркује Геи па ће да ме покраде. :p Ja sam krenuo da pravim po nekom mom planu tim sa akcentom na jaku ofanzivu(u nadi da ce ponoviti start PL-a od pre neku godinu kada su pljustali golovi ) i sa idejom da odbrana bude jeftina i slabija.Medjutim ostalo mi je para i za jaku odbranu.Kao da su manje cene igraca ove godine u nekom proseku. Mnogo igraca ima manju cenu nego sto zasluzuje. -svi igraci Junajteda osim RVP-a su jeftiniji nego sto bi trebali biti,posebno odbrana -Ziru je jeftin kao i bekovi Arsenala -Schurrle je jeftin a i Kosta ako bude prva opcija u napadu -Dzonson iz Liverpula nikad jeftiniji -Adebajor i Eriksen su isto mogli biti 0.5-1m skuplji -neki iz odbrane Sautemptona bas jeftini -Dzeko jeftin -odbrana Sanderlenda i Njukasla jeftina,pa i pojedinci iz QPR-a su jeftini iako su sad usli u ligu Проблем је само када кренеш да их комбинујеш. ;) ? / ? Г. Џонсон / Дебуши / Фил Џонс / Колоћини / Хоивелд Ериксен / Шурле / Мата / ? / ? Д.Коста / Жиру / Руни И остаје ти 21 милион за два голмана и два играча средине. Шта ја знам, не бих се баш мењао. Edited August 2, 2014 by Прслин
Zigara Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Pa nemam ja sve te igrace. To su oni koji su po meni potcenjeni. Evo npr Valensija u 3-5-2 igra bocnog a kosta 6 miliona.Malo Standardnog defanzivca iz Junajteda za 5.5 retko kada si mogao imati.Jedino ako misle da ce Mancester da ponovi proslu sezonu. Ziru je bio 8.5 kada je stigao i kada se nije znalo da ce biti starter.Sada je trebao da poskupi. Dzonson iz Liverpula je isao i do 7.5 ranijih godina. Dzeko odigrao odlicno a dzabe. Odbrane Sanderlenda i Njukasla jeftinije nego proslih sezona a nema razloga za to.Pogotovo Sanserlend koji je zaigrao cvrsto na kraju sezone. Mozda sam se ja i istripovao ali stvarno nikad lakse nisam sastavio tim.
Pokojni Ruxin Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 (edited) Istripovao si se. I ja se svaki put divim sebi i tapsem po ledjima sto sam car koji je lagano uspeo da sklopi najbolji tim u univerzumu. Do prvog kola, onda tapsem glavom o astal... Edited August 2, 2014 by Ruxin
Прслин Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Pa nemam ja sve te igrace. To su oni koji su po meni potcenjeni. Evo npr Valensija u 3-5-2 igra bocnog a kosta 6 miliona.Malo Standardnog defanzivca iz Junajteda za 5.5 retko kada si mogao imati.Jedino ako misle da ce Mancester da ponovi proslu sezonu. Ziru je bio 8.5 kada je stigao i kada se nije znalo da ce biti starter.Sada je trebao da poskupi. Dzonson iz Liverpula je isao i do 7.5 ranijih godina. Dzeko odigrao odlicno a dzabe. Odbrane Sanderlenda i Njukasla jeftinije nego proslih sezona a nema razloga za to.Pogotovo Sanserlend koji je zaigrao cvrsto na kraju sezone. Mozda sam se ja i istripovao ali stvarno nikad lakse nisam sastavio tim. Валенсија игра винг бека а не добија бонусе за клин шитове, ако мислиш да је 6 мало за ту позицију узми Шоуа. Од одбране Јунајтеда питање ко ће бити стандардан а 5.5 није мало за резерву. Видећеш како ће све да помахнита од куповине ако стигне Вермален за пет. Жиру и Џеко јесу јефтини али нећеш узети и једног и другог јер онда избацујеш Косту или Рунија. За одбрану Ливерпула је свака кинта превелика, а Џонсон није ни сенка онкга што је некада био. За Сандерленд и Њукасл се слажем, али то су играчи за попуну тима, нећеш од њих да правиш стубове одбране. Уосталом, дај тим да видимо, ионако си све рекао. :)
Zigara Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Zato WC odmah u drugom ili trecem.To je recept za uspeh.
Tolaa Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Тако је! Диктатори супериорних организационих способности који боље познају фудбал од 90% мушкараца на форуму па играју у Премеру и са времена на време победе у Погађалици, марш у кухињу! Kuhinja mi je plan ukoliko ne uzmem neku titulu u Premeru u narednih 5 sezona. Onda vas sve pozovem na veceru, a posto se u kuhinji snalazim nesto slabije nego prosecan igrac Tole super lige na terenu, verovatno cu sve da vas potrujem. I onda :0.6:. Mada, sad kad bolje razmislim, mozda si me pretekao, je to tvoj plan vec za ovu sezonu, rostiljdzijo! :o Istripovao si se. I ja se svaki put divim sebi i tapsem po ledjima sto sam car koji je lagano uspeo da sklopi najbolji tim u univerzumu. Do prvog kola, onda tapsem glavom o astal... +1. I onda WC cim se zavrsi sa transferima, posle tri poraza.
Zigara Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Валенсија игра винг бека а не добија бонусе за клин шитове, ако мислиш да је 6 мало за ту позицију узми Шоуа. Од одбране Јунајтеда питање ко ће бити стандардан а 5.5 није мало за резерву. Видећеш како ће све да помахнита од куповине ако стигне Вермален за пет. Жиру и Џеко јесу јефтини али нећеш узети и једног и другог јер онда избацујеш Косту или Рунија. За одбрану Ливерпула је свака кинта превелика, а Џонсон није ни сенка онкга што је некада био. За Сандерленд и Њукасл се слажем, али то су играчи за попуну тима, нећеш од њих да правиш стубове одбране. Уосталом, дај тим да видимо, ионако си све рекао. :) McGregor,Green Evans,Simpson,Dzonson,Azpilicueta,Yoshida Valensija/Shaw,Sterling,Shelvey,Odemwingie,Tadic7Shurrle Rooney,Giroud,Sturidge Onako nesto preliminarno.Tek treba da ispratim ove poslednje prijateljske i vidim ko tu startuje.
malkin Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 (edited) @zoki 5.0, nikad bolja investicija Edited August 2, 2014 by malkin
Прслин Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Јебени Саного, сада је нашао да проигра када ми је без њега све било ок. :( Ништа, стиснућу се још мало у одбрани, мада ми већ дугмад пуцају. :)
Recommended Posts