Muwan Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Čestitke za The Beatles koje je terao maler od samog početka. Prvo im se Azpilicueta povredi pa ispuši za CS, onda Clark dobije crveni u nadoknadi vremena, ja na drugoj strani uberem 50 poena samo od Sancheza © i Baneta. Više sreće u nastavku. Skok od tri mesta na tabeli i povratak u prvih milion na globalu, šta više čovek da poželi u ponedeljak ujutro.
Svarog Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 sutra jurim 11 razlike sa dvojcem iz Junajteda - De Gea i Van Persi. znači treba mi klinšit i da Van Persi utera bar jedan. što znači da možete da očekujete 3-1 za Junajted gde Runi daje dva komada a Mata jedan. i tako...
goofs Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Prvi put posle bezbroj vremena nemam nijednog zućkasto-crvenog u timu. Očekujte da Kosta polomi nogu u četvrtom minutu subotnje utakmice. Al pre toga da dobije žuti.
malkin Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 auuu tek sam sad shvatio da za vikend idem na nepobedivog Timmija ima li kraja mom posrtanju?
Timmi Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 vec u cetvrtak si poceo... kako te nije sramota?
malkin Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 ma nisam ništa počeo, nego sam još za vikend otišao u minus a kako me h2h ne zanima sve do danas nisam ni znao kome idem na megdan. sad samo konstatujem očigledno: ja naređao 4 poraza, protivnik je nezaustavljiv, a u međusobnim duelima imam stopostotni učinak--koje su šanse da se takav trend nastavi, još sa minusom... zakon velikih brojeva, jbg.
kralj Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Pa dobro, barem nećemo da brukamo Premer slanjem Feija u baraž.
malkin Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 ma jok, ja ako odem u baraž garant ima da izvučem Calaveru i da popasem ispadanje iz lige, mmw. jedina nada da u nečemu mogu da pobedim ove sezone je
malkin Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 da nadmašim Prslina po broju postova na ovoj temi.
Tolaa Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Pa dobro, barem nećemo da brukamo Premer slanjem Feija u baraž. Znaci, da ga pustim u ovom kolu da se ne brukamo. Ima vise classic poena od mene. A pusticu ga tako sto sam dva transfera napravila jos u subotu, a sad mi jedan crven i dvojica tamno narandzasti.
malkin Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 jao Tolaa, pa što baš sad i kome to odgovara? meni sigurno ne :( sad još da čujem da kopkillah daje prednost Prslinu i nbg panteliji...
Recommended Posts