Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Napokon se privode kraju ovi dani golgote. Najgori osećaj u fantaziju je kada se protiv šampiona juri par bodova zaostatka, a moj mrtvi Kejn ništa ne nadoknadi protiv njegovog. :isuse: 

Tako će biti i danas sa Aleksisima. MMW.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cadli ostao ne klupi :isuse: po ko zna koji put za redom igrac sa ucinkom na klupi a na terenu marsiraju 1,2,1,2...

Posted

Ako. I treba. Pa jebao vas power 8 napred. U svakom kolu neki pametnjakovic bencuje Kejna, Cadlija, Ostina, Dauninga, Sigija... jer, boze moj, igra u gostima ili mu stize Celsi.

Kad vec imate viska novaca zbog Kejn/Ostin navale, spucajte to u odbranu ili donirajte meni

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted (edited)

Ako. I treba. Pa jebao vas power 8 napred. U svakom kolu neki pametnjakovic bencuje Kejna, Cadlija, Ostina, Dauninga, Sigija... jer, boze moj, igra u gostima ili mu stize Celsi.

Kad vec imate viska novaca zbog Kejn/Ostin navale, spucajte to u odbranu ili donirajte meni

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

amin.

sjecam se kako sam htio malkinu napisati da ce najebati sto je ostavio bentekea na klupi i da ce mu se to desavati iz kola u kolo i onda uradim isto to i ostavim kanea protiv chelsea.

ne samo da nisam rezultatski profitirao, nego sam porusio jedan od svojih fpl principa. :cry:

zapravo dva principa

Edited by Timmi
Posted

Не ради то са одбраном: ја сам разлику спуцао на Бејнса, па на Забалету, па на Азпија и укупно од њих добио 10 бодова за толико кола.

Ове године су разлике између тимова јако мале због новог система раста цена и због великог броја јефтиних играча који остају јефтини и након пар месеци убиствене форме (Кејн, Бијафра, Даунинг, Остин...) довели до тога да је у ствари једино битно набости капитена и бонусџије који су често травестија, а за то нема рецепта.

Ја ћу вероватно дивљом картом да пређем на power 7 уз бедну одбрану чисто експеримента ради. Можда ми се обије о главу па испаднем из лиге, али ово цеђење суве дреновине ми није најинтересантније.

И није битно што ми по положају на табели и није нека сезона: прошле године сам био око 300k и борио се за опстанак па ми је било до јаја. Ове сам у топ 25k и таворим око средине, али ми је све мање интересантно. Мало мање јер сам опседнут фантазијем, али мање.

Posted

Power 7 + bedna odbrana, a najvredniji tim u ligi? Ti ćeš stvarno da doniraš nekome...

Posted

Зависи којих седам узмем. хихихихи

Posted

Napokon se privode kraju ovi dani golgote. Najgori osećaj u fantaziju je kada se protiv šampiona juri par bodova zaostatka, a moj mrtvi Kejn ništa ne nadoknadi protiv njegovog. :isuse:

Tako će biti i danas sa Aleksisima. MMW.

ko ti je taj?

ne znam zasto kukas kad vodis 1 razlike... :fantom:

Posted

Remi, deder obuzdaj kapitena pošto tek sledi Runijev šou koji će da napravi preokret.  :fantom:

Posted

amin.

sjecam se kako sam htio malkinu napisati da ce najebati sto je ostavio bentekea na klupi i da ce mu se to desavati iz kola u kolo i onda uradim isto to i ostavim kanea protiv chelsea.

ne samo da nisam rezultatski profitirao, nego sam porusio jedan od svojih fpl principa. :cry:

zapravo dva principa

ja sam vrlo svesno prešao na power 8 kad se ušlo u novogodišnji period jer sam očekivao rotaciju. jedini razlog. izostanak Aguera je samo olakšao odluku. sad se vraćam na ispravnu strukturu tuma...

Posted

Da ja nisam ni razmotrio Alexisa za traku :isuse:  Jebo me Eden

Posted

Remi, deder obuzdaj kapitena pošto tek sledi Runijev šou koji će da napravi preokret.  :fantom:

Nema ništa od Runija danas, Falcao i Perica u najavi kradu šou, a ja tonem sve dublje dok mi brod na koji se nadam ukrcati plovi sve dalje i dalje.

To bi bilo to, čestitam  :fantom:

Posted (edited)

70p, pobeda u ligi, u kupu varljivih 43p prednosti protiv De Gee, Bertranda, Di Marie i dva Van Persia :isuse:

Edited by levi
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...