malkin Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 kako bre Kolmen sa 0-2 rezultatom može legendi Česteru da otme bonus poen?! dobro će doći 10 dana pauze, a možda vala i uajldkard okinem...
malkin Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 vratilo Česteru bp! nikad ga neću prodati, nikad. u ovom kolu, u mom timu: Sančez(2)+Dauning(2)+Nasri(1)+Benteke(2)=Čester (7)
Tolaa Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 srećna vam nova godina, kolege! nek vam strelice budu zelene sve do 38. kola. ja želim da nam se u 2015. vrate Fei i Mjuki i da me Prslin pusti da ga preteknem po broju postova. +1 Ali vec mi se ne ispunjavaju ove zelje, jako sam jadna u ovom kolu. A jedan Steven Taylor mi sedi na klupi. Iako je Copi napravio vrhunski potez dovodjenjem Silve umesto Yaye iako mu je sve drugo u timu vise skripalo od toga, svejedno sam izgubila. A pogadjalica... Imacu -1000 na kraju ovog kola.
Moća Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Kako ce sada da izdominiraju Eriksen i Kejn spasa mi nema :(
Pokojni Ruxin Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Otišao sam u minus da zamenim kejnaru cara bentekeom....boli. :(
Aleksandar88 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Kejn, Teri, Loris ili Azar treba mi zuti karton nekoga od njih ili mi treba jos jedan gol u mrezi pevaca, ali da Teri i Azar ne ucestvuju u njemu. Igrao bih kup jos malo :(, ovako cu ispasti na isti broj bodova i gol vise za nekog prokletog Malezijca.
Aleksandar88 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Uvek vise boli kad te devojka ostavi nego da nikada nisi ni bio sa njom. Dont leave me Cup i can change !
Recommended Posts